На Волинську митницю повертають людей, які працювали під керівництвом Микитюка

На Волинську митницю повертають людей, які працювали під керівництвом  Микитюка
Нинішній в.о. начальника Волинської митниці підтвердив інформацію про нові кадрові призначення.

7 липня на прес-конференції виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Дмитро Якобчук прокоментував інформацію про кадрові призначення людей, які працювали з колишнім начальником Ягодинської митниці Романом Микитюком.

Відтак стало відомо, що колишня прес-секретар Микитюка Світлана Бондарчук проходить стажування на заступника начальника митниці, а завідуюча кадрами Ягодинської митниці часів Микитюка проходить процедуру оформлення на Волинську митницю ДФС.

«На сьогоднішній день наш прес-секретар - Ірина Конограй. Пані Бондарчук Світлана Сергіївна працює у відділі митних тарифів і дійсно зараз проходить стажування на даній посаді. За результатами стажування буде прийнято рішення», - мовив Дмитро Якобчук.

Також стало відомо, що подруга Клавдії Кутикіної, яка була заступницею Микитюка, а також була засуджена за хабарництво, призначена заступником митного поста «Луцьк».

«Не знаю, яке відношення має пані Демиденко до Кутикіної, але дійсно Демиденко призначена заступником начальника митного поста Луцьк, і мене не цікавлять відносини, які там були чи є», - зазначив Дмитро Якобчук.

Також в.о. начальника митниці мовив, що ці особи будуть призначені на посади після проходження співбесіди в Києві.

«Ці посади призначаються не мною - це є номенклатура ДФС, і тільки в разі погодження ДФС вони будуть призначені на ці посади після поїздки в Київ, проведення співбесіди, проходження стажування і так далі, а я лише подаю», - підсумував Дмитро Якобчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті волиньпост почав публікувати новини а не проплачені статейкі
Відповісти