«Літо - 2015»: як луцькі школярі відпочивають у спортивно-оздоровчому таборі. ФОТО

«Літо - 2015»: як луцькі школярі відпочивають у спортивно-оздоровчому таборі. ФОТО
Спортивно-оздоровчий табір денного перебування «Літо - 2015» Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» продовжує свою роботу.

Учасники табору в понеділок вже вдруге відвідали центральний басейн міста. Інструктори басейну та спеціалісти центру провели уроки з навчання дітей плаванню за програмою Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Школа плавання». Про це повідомляє міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Такі уроки ще будуть проводитись і під час походів на озеро в селище Гаразджа, і під час поїздки на озеро Світязь, які відбудуться дещо пізніше.

Діти в парук культури та відпочинку ім. Лесі Українки мали можливість випробувати себе на туристично-екологічних підвісних доріжках, демонструючи свої вольові якості, спритність та силу. Для наймолодших учасників доріжка була з полегшеними умовами складності. Юнаки і дівчата дуже старанно долали перешкоди, а декому з них доводилося долати і свій страх. Захід відбувся під пильним наглядом досвідчених інструкторів та додав дітям багато позитивних емоцій та адреналіну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже почали? Середина літа, а вони взялися за оздоровлення. Чи не пізно....
Відповісти