У Ковелі буде набережна Героїв

У Ковелі буде набережна Героїв
Народний депутат Степан Івахів та його благодійний фонд подарували Ковелю на День міста сертифікат на два мільйони гривень для будівництва набережної Героїв у парку імені Шевченка.

Про це йдеться на сторінці народного обранця у Facebook.

"Саме ковельчани своїми зверненнями підказали Степанові Петровичу, що дуже хотіли б мати гарне місце для відпочинку. Тож спільно вирішили, що цього разу від імені Степана Івахіва та фонду «Патріоти Волині» ми даруємо сертифікат на два мільйони гривень для будівництва набережної Героїв у парку імені Шевченка", - йдеться у дописі.

Планується, що вона стане "присвятою всім тим хлопцям, хто не повернувся, кожному, хто сьогодні там, на Сході".

"Це має стати місцем радості і нагадуванням, що наше місто Ковель виховало справжніх героїв і патріотів України", - пише Івахів.

Загалом же, за підсумками року, місто Ковель отримало від благодійного фонду Степана Петровича інвестицій понад 8 мільйонів гривень. За що власне нардеп отримав від городян нагороду у номінації «Меценат року».

Так, за сприяння благодійного фонду «Патріоти Волині» у місті постали сучасні спортивні майданчики зі штучним покриттям у трьох загальноосвітніх школах Ковеля протягом минулого і цього року №№7, 12, 2 (у першій ЗОШ №1 майданчик відкрили раніше); тривають роботи із реконструкції дитсадочка №14.

Навчальні заклади міста отримали від фонду у своє розпорядження комп’ютери, техніку, спортивне обладнання. Для Ковельського промислово-економічного коледжу придбали за кошти «Патріотів Волині» автомобіль, провели реконструкцію фасаду Ковельської вузлової лікарні; спеціалізоване медичне обладнання отримали й інші лікувальні установи міста.

Також за підтримки Степана Івахіва встановлено 15 дитячих майданчиків та обладнано 9 зупинкових комплексів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заздрю Ковельчанам,в нас не то шоб набережної,парку нормального немає.
Відповісти