Побачення наосліп: розвага чи пошук долі?

Побачення наосліп: розвага чи пошук долі?
Лучан і гостей міста запрошують відвідати “побачення наосліп”.

Дійство відбудеться 18 липня 2015 року о 19:00 в одній із кав'ярень міста Луцька.

Організатори «Швидких побачень» Віктор Марчак і Анастасія Дородних вчетверте спробують зайнятись особистим життям лучан та допомогти дітям, які хворі на рак.

Побачення наосліп - це зустріч двох людей, які не зустрічалися до цього раніше і не знайомі один з одним. Крім того, що учасники не знають один одного, вони і не бачитимуть своїх партнерів до самого закінчення заходу, тому обиратимуть власні симпатії та закохуватимуться один в одного сприймаючи на слух.

Суть «побачень наосліп» полягає в тому, що для знайомства з представником протилежної статі виділяється лише 7 хвилин. Таким чином, більш ніж за годину можна познайомитися з 10-ма представниками протилежної статі. По закінченню заходу, організатори, на основі «карток вподобань», які під час заходу заповнює кожен учасник, шукають взаємні симпатії та обирають кращі пари. Протягом наступних 2-3 днів, прийде смс-повідомлення, в якому будуть вказані контакти усіх, хто отримав взаємні симпатії.

Вартість участі у «Швидкі побачення наосліп» - 129 гривень (ця сума включатиме фуршет, фотосесію, подарунки від спонсорів). Кошти, зібрані під час акції, будуть перераховані у Благодійний фонд «СТОПРАК», який опікується онкохворими дітками Волині. Учасником «швидких побачень» може стати кожен охочий віком від 18 років.

Найближчим часом організатори планують зробити Швидкі побачення в Луцьку, для осіб 30+, тому усі бажаючі знайти свою половинку, гарно провести час і зробити добру справу, не зволікайте.

Кількість місць обмежена та вже наполовину заповнена, тому, хто не
потрапить на побачення наосліп цього разу, засмучуватися не варто, адже вони автоматично стають учасником на наступний раз.

Детальніше про захід можна дізнатися зі сторінок події у соцмережах:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а я на осліп пишу коменти в вп. павьрвмпач.а
Відповісти
Наосліп то великий ризик психологічного травмування юних неокріпших сердець...
Відповісти
о Паша
Відповісти
Останні новини
Побачення наосліп: розвага чи пошук долі?
09 липень, 2015, 19:34