Дітей на Волині оздоровлювали та навчали плавати

Дітей на Волині оздоровлювали та навчали плавати
8 липня 2015 року працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували спортивне свято за Всеукраїнськими програмами «Школа плавання» та «Олімпійське літо» у дитячому оздоровчому таборі «Сонячний», що знаходиться в селі Гаразджа Луцького району.

Метою таких заходів є навчання дітей плавання на відкритих водоймах в літній оздоровчий період, популяризація здорового способу життя, формування у дітей свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою та спортом, профілактика шкідливих звичок - наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму.

На озері були проведені заняття з навчання дітей плаванню та спортивні естафети на воді за програмою Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Школа плавання». Для цих заходів застосовується сучасний плавальний інвентар, який був наданий Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Також представники центру спільно з вихователями табору провели спортивні естафети «Веселі старти» та спортивні конкурси за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Всього у заході взяло участь 150 дітей-вихованців табору.
Переможці та призери заходів були нагороджені дипломами та спортивними сувенірами на олімпійську тематику від організаторів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дітей на Волині оздоровлювали та навчали плавати
10 липень, 2015, 11:38