Виступаємо за термінове розслідування подій в Мукачеві, - Ігор Єремеєв. ВІДЕО

Виступаємо за термінове розслідування подій в Мукачеві, - Ігор Єремеєв. ВІДЕО
Ігор Єремеєв: "Ми виступаємо за термінове розслідування подій в Мукачеві, встановлення замовників бандитів та їх мотиви"

Депутатська група "Воля народу" подала проект Постанови про створення Тимчасової слідчої комісію ВР щодо розслідування фактів бандитизму, які мали місце 11 липня 2015 року в місті Мукачево Закарпатської області. Про це на погоджувальній раді українського парламенту заявив лідер депутатської групи Ігор Єремеєв.

За його словами, суботні події у Мукачеві можна назвати останнім маркером для України. "Стався зухвалий напад бандитів. Серед мирного міста, за 1500 км від АТО озброєні до зубів бандити вирішили, що вони можуть робити все що їм заманеться – розстрілювати людей та правоохоронців. Для цього достатньо лише пред’явити франшизу від Правого сектору", - зауважив політик.

І.Єремеєв підкреслив, що справжній Правий сектор воює в АТО. "А коли люди зі зброєю, називаючи себе бійцями Правого сектора, вбивають людей, з ПТРУів та гранатометів стріляють по правоохоронцям - це бандитизм. Увесь цей бандитський шабаш за кілька кілометрів від кордону з ЄС здатен перекреслити будь-які навіть розмови про європейське майбутнє України та безвізовий режим, і в той же час створити такі довгоочікувані для Кремля ілюстрації, що в Україні справжня громадянська війна. Все це - жорстка і нахабна провокація ціною життя людей та стабільності ситуації у цілому регіоні", - заявив лідер "Волі народу".

Здивований парламентарій подачею матеріалів в інформаційному просторі. "Правий сектор замість того, щоб розібратися, що за люди прикриваються ним і заради чого – заявляє «геть систему», закликає до маніфестацій та по суті державного перевороту, встановлює барикади на трасах, щоб не допустити Нацгвардію в Мукачево. Деякі «ура-патріоти», яких достатньо і у парламентському цирку використовують ситуацію знову для свого піару, знову навішують ярлики та обливають брудом. І всі ці дії ще більше розгойдують човен цілісності державної влади. Депутатська група «Воля народу» ще раз підкреслює – увесь цей бандитський інцидент – останній маркер для державної влади. За ним – анархія. І саме тому держава не може не дати рішучу відсіч цинічному озброєному бандитизму, тим більше, який відбувається під патріотичними прапорами та гаслами", - наголосив він.

Депутатська група «Воля народу» звертається до Президента України, Міністра внутрішніх справ, Генпрокурора, Голови СБУ із вимогою повної нейтралізації бандитського угрупування та публічного розслідування даного факту.

"Крім того, ми підготували проект Постанови ВРУ про створення Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування фактів бандитизму, які мали місце 11 липня 2015 року в місті Мукачево Закарпатської області. Закликаємо всі депутатські фракції та групи надати свої кандидатури до комісії, щоб відповідний проект постанови був якнайшвидше зареєстрований і ми б у вівторок проголосували за створення даної комісії", - повідомив І.Єремеєв.

Також народний депутат озвучив пропозицію у п’ятницю на «годині запитань до уряду» в закритому режимі заслухати інформацію представників силових відомств, позиції народних депутатів України, представників Правого сектору й інших учасників конфлікту в Мукачево.

"Адже подібні дії становлять загрозу державній безпеці нашої країни, яка зараз й так знаходиться під тиском зовнішнього агресора. Ми бачимо, що не меншою небезпекою є ворог внутрішній, який діє підступно за тисячі кілометрів від офіційної лінії конфлікту. Не можна дати можливості в інформаційному галасі зам'яти ім'я справжніх замовників цих бандитів, їх мотиви. Публічно покараними мають бути і бандити, що розстріляли людей і їх покровителі", - підсумував І.Єремеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми виступаємо щоб розслідували злочинну діяльність депутатів з групи " воля народу"
Відповісти
Підтримую все вище викладене!
Відповісти
Ну хто б говорив ,такий чесний ,що далі нікуди .
Відповісти
Тебе чи що? Чи ублюдків-бандюків правозеків,які людей розстрілюють та дитину у заручники беруть?
Відповісти
Може вже досить терпіти!!! Народ давайте не будем бидлом!!! Давайте діяти!!! Правий сектор теж не айс особливо Луцький новостворений!!! але .... Колись без гарячої води не могли 2 тижні просидвти а зараз....Гунчика нахер!!! Лікування платне!! Сидора нахер!!!
Відповісти
Зомбоящик вже працює))
Відповісти
Останні новини
Виступаємо за термінове розслідування подій в Мукачеві, - Ігор Єремеєв. ВІДЕО
13 липень, 2015, 13:55