Місцеві бюджети Волині збагатилися на більш як 760 мільйонів гривень податків

Місцеві бюджети Волині збагатилися на більш як 760 мільйонів гривень податків
На Волині зросли податкові надходження до місцевих бюджетів.

За підсумками І півріччя 2015 року до місцевих бюджетів надійшло 760,7 мільйона гривень податків і зборів. А це на 30,6 відсотка більше, ніж минулого року. Бюджетні призначення виконано на 134,1 відсотка, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області

«Збільшення надходжень до місцевих бюджетів на понад 178 мільйонів гривень – це чудова перспектива виконання запланованих органами місцевого самоврядування програм та черговий крок у забезпеченні фінансової самостійності територіальних громад», - наголосив під час зустрічі з представниками органів місцевої влади начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Керівник ГУ відомства в області запевнив, що всі ініціативи органів ДФС, які стосуються наповнення бюджетів, мають повну підтримку голови облдержадміністрації, голови обласної ради, а також правоохоронних та контролюючих органів.

«А от практика роботи з органами місцевого самоврядування в процесі складання та виконання місцевих бюджетів в попередньому році показала, що у багатьох випадках сільські та селищні голови не володіють в повному обсязі всім бюджетним потенціалом своєї території, у зв’язку з чим певна частина бази оподаткування залишається поза бюджетом», - зауважив Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.