У Львівській політехніці шукали вибухівку

У Львівській політехніці шукали вибухівку
Увечері 16 липня у головному корпусі Національного університету "Львівська політехніка" правоохоронці шукали вибухівку. Однак інформація про замінування не підтвердилася.

Про це повідомляє Gazeta.

"Невідомий чоловік зателефонував у міліцію о 19:15 і повідомив про замінування головного корпусу Національного університету "Львівська політехніка", - йдеться в повідомленні.

На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які залучаються у таких випадках.

"Правоохоронці ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Проводяться заходи з метою встановлення особи аноніма, який здійснив завідомо неправдиве повідомлення про замінування університету "Львівська політехніка". Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - передає прес-служба.

Нагадаємо, у вівторок близько 9:00 біля дверей дільничного пункту на вулиці Плуговій у Львові пролунав вибух. Він стався тоді, коли дільничний Шевченківського райвідділу міліції відчиняв двері.

Пізніше близько 10:00 стався вибух біля дверей опорного пункту міліції на вулиці Юрія Липи, внаслідок чого постраждала 31-річна жінка-міліціонер. У результаті терактів жінці ампутували ногу до коліна. Також лікарі повідомили, що чоловік-міліціонер може лишитися зору. Відомо, що львів'яни здають кров для постраждалих від вибухів. Потенційно небезпечні та стратегічні об'єкти у місті посилено охороняють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.