У Ковелі назвали «Кращих…»

У Ковелі назвали «Кращих…»
У Ковелі визначили переможців конкурсу «Кращий…».

Про це повідомляє ПроКовель

Конкурс проводиться шостий рік поспіль.

Учасники боролися у шести номінаціях: «Громадський діяч міста», «Юний талант року», «Меценат року», «Найкраще озеленення балкону», «Найкращий благоустрій прибудинкової території», «Найкращий благоустрій підприємства, організації, установи».

Переможців обирали на засіданні оргкомітету з усіх запропонованих варіантів.

Нагородження відбулось у День міста.

Переможцем у номінації «Меценат року» визнано засновника Волинського благодійного Фонду Степана Івахіва

У номінації «Юний талант року» перемогу здобула учениця 9 класу навчально-виховного комплексу №13 Віталія Сорокіна. Дівчина протягом трьох років ставала переможцем та призером міських, обласних та інтернет-олімпіад, перемагала на всеукраїнських та міжнародних інтерактивних конкурсах.

Кубок переможця в номінації «Громадський діяч року» отримав голова Ковельської міськрайонної організації ветеранів Афганістану Микола Савосюк. Чоловік пройшов службу в Афганістані, де був нагороджений орденом Червоної Зірки та медаллю «За відвагу».

У номінації «Найкращий благоустрій території підприємства, організації, установи» перемогу виборов Ковельський медичний коледж.

Керівництво закладу вклало майже півтора мільйона гривень вклали у будівництво ландшафтного дизайну території медколеджу. Тут упорядкували навчальні будівлі, збудували сучасний спортивний майданчик.

Також цього дня подякою міського голови був нагороджений громадський активіст, голова громадської організації «ЕкоВолинь» Володимир Співак.

Чоловік популяризує підводне мисливство і рибальство. Він вже чотири роки поспіль організовує санітарну очистку дна річки Турія.

У двох наступних номінаціях «Найкраще озеленення балкону» та «Найкращий благоустрій прибудинкової території» переможці не визначилися.

В оргкомітеті стверджують, що не зуміли з кращих варіантів відібрати найкращий, тому ці кубки чекатимуть на своїх власників до наступного року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.