Як у Володимирі-Волинському «провалився» конкурс краси

Як у Володимирі-Волинському «провалився» конкурс краси
Конкурс «Міні-міс Володимира-2012», який у червні мав відбутися у княжому місті й до якого 4 місяці готувалися, так і не відбувся: напередодні проведення його організаторка повідомила, що захворіла і захід не відбудеться.

Про це розповідає Місто вечірнє.

У зв’язку з цим між батьками дітей-учасників та організаторкою Юлією Дейнекою спалахнув конфлікт.

Вона запропонувала батькам втілити проект через оголошення у газеті.

«Від вас не потрібно нічого, тільки ваші діти!» – так, з розповідей батьків, говорила Юлія.

«А потім, як виявилося, так багато всього треба! І відомий Амадор Лопес нібито мав приїхати у журі, а він про це, скоріше за все, ні сном, ні духом не відав!» – сердилися батьки.

25 лютого цього року відбувся відбірковий кастинг на міні-міс. Із 18 претендентів залишилося лише 10.

«Хто хотів, той готував дітей до конкурсу сам, були і такі, хто не мав такої змоги. Юля пообіцяла допомогти всім і зі сценаріями, і з костюмами, але й до сьогоднішнього дня нічого немає, – розповідали обурені батьки. – Діти не бачили декорацій, не було жодної генеральної репетиції. Юля позиціонувала себе як великого спеціаліста, з нами не рахувалася. Дата конкурсу постійно переносилася, але ми до останнього вірили, що все буде добре, а Юля взяла і через чотири місяці оголосила, що конкурс відміняється, бо вона захворіла, у неї, мовляв, психологічне виснаження. Словом, нас просто кинули».

Втім, із десяти батьків майже третина підтримують організаторку, адже, кажуть, вона таки готувала їхніх дітей до конкурсу.

«Мені здається, що тут зіграли роль дорослі амбіції в дитячому конкурсі. Певна купка людей вкладала в нього кошти, а інші сиділи і чекали «шари». Частина з батьків жалілася на Юлю, а потім, прийшовши зі свята у «Движку» (кафе, де мав відбутися захід, - ред.), обговорювали його завідуючу, – каже мама Олена. – І якщо Юля не змогла провести цей конкурс та потрапила в лікарню, то це не означає, що тепер її потрібно попихати ногами. Конкурс, навіть не відбувшись, дав нашим дітям дуже багато. Моїй доні, наприклад, було цікаво, вона почала краще декламувати вірші. Юля має талант до спілкування з дітьми».

«Юля Дейнека – це фонтан ідей! Біля неї б дядька з грубими грошима, і все б із заходами виходило. Вона – яскрава особистість, а про таких людей завжди говорили і говоритимуть. Конкурс не відбувся, але це не значить, що Юля нічого не робила, а те, що вона не взяла собі нікого на поміч, – це її помилка», – додає інша мама.

Сама ж Юлія Дейнека не захотіла ніяк прокоментувати те, що сталося.

«Я нічого вам говорити не буду, пишіть, що хочете, мені все одно, тим паче, що я зараз лежу в обласній неврології», – зазначила вона.

Варто додати, що у запланований день свято для дітей все ж відбулося. У ньому взяли участь семеро із десяти дітей.

Вони демонстрували, як підготувалися до «Міні-міс». Тут не було журі, і учасниць ніхто не оцінював. Просто батьки, як вони самі висловились, «вирішили рятувати своїх дітей», які багато працювали, і їхня праця не має пропасти марно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Володимирі-Волинському «провалився» конкурс краси
03 липень, 2012, 12:45