Чому українці досі голосують за гречку, - блогер

Чому українці досі голосують за гречку, - блогер
Пакет з гречкою та трухлявим чаєм не зробить виборців багатшими та щасливішими, однак такий підкуп електорату продовжують застосовувати від виборів до виборів.

Про це пише блогер Сергій Марченко, інформує Телеканал 24.

Не змінюються позиції і самих виборців. Щоразу обурюючись з дій "злодюг", вони все рівно чекають своїх пакетів з гречкою і знову і знову голосують за цих же "злодюг".

"Люди голосують не за гречку. Гречка сама по собі — не цінність. Гречка — це візуалізація, наочне відображення істинної цінності. Справжня цінність для маленьких людей, що люблять продуктові набори, зовсім не ці набори, а турбота", — переконаний блогер.

За словами Марченка, справа в тому, що в Україні досі живий і затребуваний радянський міф "турботи держави про простих людей".

"Виборці мажоритарки хочуть багатого і впливового депутата, покровителя, доброго пана", — додає блогер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не тільки голосують а й вправно штовхають і бють одне одного за гречку лише ті в кого гідність зашкалюе а ще ці "гідні" люблять на майданах за гречку стрибати і каміння у ближнього свого кидати батьки їхні за гречку Бога зреклись і леніна полюбили а діди доноси строчили тепер ці гідні патріотизм приватизували і випендруються одне поперед другим хто Украину більше любить проста ж людина живе своім життям своею працею надіеться на Господа Бога і брехати й лукавити їй не треба бо з корита їсти не звикла
Відповісти
Останні новини
Чому українці досі голосують за гречку, - блогер
24 липень, 2015, 18:42