Власників «мобілок» хочуть змусити реєструвати свої номери за паспортом

Власників «мобілок» хочуть змусити реєструвати свої номери за паспортом
Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації погодила проект постанови про внесення змін у кілька підзаконних актів, які стосуються реєстрації абонентів мобільного зв'язку у своїх операторів.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні НКРЗІ, - повідомляє Економічна правда.

"Нема чим пишатися Україні, де 90% абонентів мобільного зв'язку надається на умовах анонімності", - заявив глава НКРЗІ Олександр Животовський.

За його словами, реєстрація абонентів - це загальносвітовий тренд. Вона відкриває двері для нових послуг, у тому числі фінансових, для яких важлива безпека.

У разі прийняття Кабміном згаданої постанови, абоненти, які зараз обслуговуються на умовах публічного анонімного договору, зобов'язані будуть звернутися до операторів, пред'явити документ, що встановлює особу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже запарили, скільки раз вже казали - "нада", потім знов казали - "нафіг"...
Відповісти
І що, буде нове стрибання на майдані? Адже те саме пропонувалося в "диктаторських законах" Януковича, що приймалися у січні 2014 р. і прийняття яких начебто спричинило ескалацію ситуації в Україні і подальшу стрілянину на майдані? Що виходить: спочатку горланили про диктаторські закони і наступ на свободи громадян, а тепер хотять тими самими способами взяти усіх підковпак? Дострибалися?
Відповісти
А как же драконовские законы от 16 сiчня?
Відповісти
цікаво те що такзвані "диктаторські" закони тільки в рази жорсткіші існують у всіх цивілізованих країнах і є однією з основ правопорядку і я думаю про це знали лідери майдану як і про те що коли прийдуть до влади то рано чи пізно більшість цих законів доведеться приймати їм самим і це в черговий раз доводить підлість тодішньої опозиції а теперішньої влади які тоді перетворили людей у клоунів з каструлями на голові з яких сміялося пів світу і викорстали в своїх інтересах
Відповісти
"Нема чим пишатися Україні, де 90% абонентів мобільного зв'язку надається на умовах анонімності", - заявив глава НКРЗІ
==========================
Телепню з НКРЗІ ! Це українцям немає чого пишатися таким бовдуром як ти! Нафіга мені реєструвати СІМ-ку за паспортом-мені і так зручно мати номер і телефонувати! А хто хоче-нехай звіздує на контракт і реєструє свої дані! Це ж треба таке зморозити-немає чим пишатися..А як по паспорту карточку купуватимуть-ото пиха буде! Аж розіпре мене від такої пошани! Йолоп несусвітній!
Відповісти
Буде новий вид бізнесу-зареєструй на бомжа чи жмура СІМ-ку! За додаткових 10 грн.на бомжів реєструватимуть сотні СІМ-ок -ото буде пошана! Таке дибільство не пройде однозначно з СІМ-ками по паспортах.Нехай отой покидьок з НКРЗІ свою картку по паспорту реєструє-воно видно йому більше всіх треба-буде йому пиха і шана..
Відповісти
Хай вводять такий закон!
Стільки телефонних шахраїв розвелося, всі хочуть легких грошей.
Неможливо щось купити на сландо - самі злодії!
А так собі провірив номер - і знаєш чи давати людині повну передоплату, чи вона бомж якийсь
Відповісти
Цікаво, і як ти збираєшся номер зі Сландо перевіряти? Хто тобі сказав, що база даних про мобільні номери буде відкрита? Просто всіх планують потім через СБУ взяти під ковпак.
Відповісти
Останні новини
Власників «мобілок» хочуть змусити реєструвати свої номери за паспортом
28 липень, 2015, 20:06