«Шахтар» розпочав український сезон Ліги чемпіонів нічиєю

«Шахтар» розпочав український сезон Ліги чемпіонів нічиєю
Донецький "Шахтар" та турецький "Фенербахче" у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зіграли у "суху" нічию.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, втім якщо порахувати кількість гольових моментів, то "Шахтар" мав очевидну перевагу, пише Футбол 24.

"Гірники" могли мінімум кілька разів вразити ворота суперника, що суттєво би змінило характер протистояння. Однак пробити оборону турецької команди, ніяк не вдавалося. Відзначимо, що "Фенербахче" часто щастило, коли після ударів донеччан м’яч летів прямо в руки голкіперу.

Також варто зазначити, що "гірники" психологічно почувалися досить впевнено та не робили грубих помилок. І хоч стадіон несамовито підтримував "Фенербахче", донеччани на це майже не звертали уваги.

У другій половині матчу ситуація на полі дещо змінилася. "Фенербахче" освіжив свій склад, що значно підсилило атаку команди. Гра господарів поля стала агресивнішою, натомість донеччани провели ці 45 хвилин не дуже організовано. "Гірники" не провалювалися в обороні, але й нічого не змогли зробити попереду, у чому є значна заслуга гравців "Фенербахче", які встигали перекривати вільні зони. У підсумку гра на зустрічних курсах завершилася сухою нічиєю 0:0. Відтак все вирішиться 5 серпня на "Арені Львів".

До слова, "Фенербахче", якого вважали фаворитом зустрічі через зірковий склад, нічим не зумів здивувати, що додає додаткової впевненості "гірникам" напередодні другого матчу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бойова - це коли 3-3, хоча б 2-2
а 0-0 це нульова, тобто ніяка
кроти ніякі, вдома влетять
Відповісти
0-0 - це бойова нічия?
Відповісти
Останні новини
«Шахтар» розпочав український сезон Ліги чемпіонів нічиєю
28 липень, 2015, 23:24