У центрі Луцька реконструюють вбиральні

У центрі Луцька реконструюють вбиральні
Депутати Луцької міської ради погодили питання про реконструкцію вбиральні на Театральному майдані.

Про це стало відомо під час засідання чергової сесії Луцької міської ради.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала доповів «Про поновлення договору оренди землі Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради для реконструкції міської вбиральні з влаштуванням виставкової зали та кафетерію на Театральному майдані, 8 (площею 0,0284 га)».

Щоправда, не всім депутатам сподобалась ця ідея. До прикладу, обранець Павло Данильчук запропонував забрати з тексту рішення слова «про облаштування виставкової зали». Але його пропозицію депутати не підтримали.

Загалом, під час голосування питання про реконструкцію працівниками ЖКП вбиральні з влаштуванням виставкової зали підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви або роз'ясніть чітко, або Луцьк поповниться ще одним цікавим закладом. Бо з того, що читаю, виходить, що кав'ярня і виставковий зал буде знаходитися у громадській вбиральні??? Цікаво!!! Креативний підхід!
Відповісти
Дійсно, що ж це буде за такий об'єкт - туалет з кав'ярнею і картинною галереєю? Звучить якось дико ))) Або вирішили замість туалету зробити кав'ярню і виставковий зал? Теж спірне рішення:місць, де в центрі попити кави і так достатньо - в радіусі кількох сотень метрів кав'ярня, яку в народі називають "У Ліщини" і поруч "Кофеrоом", ""Бравий Швейк", "Золотий Дукат", "Хмельницький", "Базилік", "Карамель-кафе"... А от місць, де людині при необхідності вирішити свої природні "проблеми", немає взагалі!!! Хіба це по європейськи?
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька реконструюють вбиральні
30 липень, 2015, 12:14