Перший день фестивалю «Бандерштат». ФОТО

Перший  день фестивалю «Бандерштат». ФОТО
Гості фестивалю змогли відірватись під справжній український рок.

«Бандерштат» розпочався ще з самого ранку. Щоправда, перші відвідувачі почали збиратись на території фестивалю ще за добу до початку, чекаючи на виступи улюблених груп.

З одинадцятої години ранку для охочих працювали гутірки, з якими охочі можуть ознайомитись на офіційному сайті фестивалю.

Проте, і без них людям було чим зайнятись, адже значну частину території, на якій проходить фестиваль, займають ручні вироби і найрізноманітніші цікавинки на продаж. Також присутні спортивні ігри, а представники полку «Азов» навчали охочих поводитись зі зброєю.

Цікавим був хід організаторів, які розмістили на вході до території «Бандерштату» карту України, на якій немає жодної відмітки. Натомість пропонують бажаючим за допомогою ручки та стікера позначити на карті Батьківщини цікаве місце, про яке вони знають.

Що ж стосується головної сцени, то цього дня музичну програму відкрив рок-гурт «Самсай». Також вперше на фестивалі виступила «Флайzzzа».

Справжнім задоволенням для любителів важкої музики був виступ рок-гурту «Анна», які виступили ледь не вперше після п’ятирічної перерви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому "калаши" в руках. Концерн "Калашніков" в списку санкціонних. Окупантів підтримують? Якщо весь російський товар в ігноре-значить весь. А, то влаштували рекламу окупаційній армії.
Відповісти
Товстий троль. Аж сало потікло. Ймовірність того, що це не оригінальний автомат Калашникова, а цивільний мисливський карабін українського виробництва Форт прямує до одинциці.
Відповісти
Чергові скакуни. А на цю здибанку треба представників військоматів запросити- план з мобілізації, який у нас на Волині недовиконано, перевиконають (в першу чергу повістки вручити "птрійотам" з калашами в руках).
Відповісти
причом тут патріоти до ато,
в нас же ж ато ..
причому тут повістка слюсарю до тероризму?
Відповісти
Давно пора прикрити цей шабаш, коли в країні війна і гинуть наші люди
Відповісти
ще одна, ви всією сім"єю вирішили пхати безглузді, занудні коменти?
Відповісти
Що, запроданка, патріотичні заходи для молоді очі ріжуть? Обітри шмарклі і нервуйся мовчки!
Відповісти
Давно пора прикрити нічні клуби, бари, продаж спиртного неповнолітнім.
А фестиваль, який пропагує патріотизм, національну ідею, розвиток молоді та тверезе життя, на мою думку, повинен існувати!
Відповісти
бандерштат це реально класний фестиваль, який з рлку в рік стає все кращим, і всі підстрікайли мали б гордитись, що він проходить саме в нашому Луцьку, а не всяку фігню нести, там цікаво як і молрдим неформалам, так і культцрним освідченим людям, так що радуйтесь зв Луцьк
Відповісти
Цього року поважаю Бандерштадт за цікаву гутіркову сцену...Обов'язково піду послухати Левка Лук'яненка - моральний авторитет націі...А концертів там все ж могло бути трохи менше..
Відповісти
Через концерти воно і тримається, а то пусте полк булоб!:) Проморгало СБУ "діяльність" Гуся 9 років тому,а тепер маємо країну у ду...і, а воно жирує...
Відповісти
риженька малишка прекрасна
Відповісти
вона - жахлива)))
Відповісти
Ну якщо ця рижа бульдожка прекрасна, то я уявляю який ти красунчик))))
Відповісти
Ну і фріки!!!
Треба терміново припиняти це збіговисько. Бродять п'яні з скляними очима по місту!
Відповісти
міська влада д ли хай краще гроші за воду заплатять ніж нарікам і неформалам робити шабаш
Відповісти
Ну от на фото два чубобритих справжне підтвердження фашизму! Ви на принт на футболках подивіться!!!
Відповісти
Не распинайся, троляка - нет тут твоей целевой аудитории.
Відповісти
крутой чувак
Відповісти
Зброд, 3,14ри
Відповісти
Напрошуються паралелі. Ціль і задачи фесту прості і зрозуміли-національно патриотичне виховання молоді, підтримка, емоційна насамперед, свідомого ставлення до державотворення. Як на мене, виришити ці надзвичайно важливаі задачи на сучасному політичному фоні, подібними заходами важко. Бракує реальной деионстрації потужності (якщо вона є) держави. В Россії (неможна недооцінювати ворога) саме зараз теж проводиться захід, який ставить собі за мету подібні задачи. Але з яким размахом. Цитую-"Армейские международные игры-2015 пройдут 1-15 августа на 11 полигонах, расположенных от Сибири до Краснодарского края. В состязаниях примут участие военнослужащие из 17 стран".
Взагалі то бажано, щоб шось подібне продемонструвала і Україна.
Відповісти
Бачу тут тролів-перевертнів трішки набігло. Ну що ж, лопайте від гніву і нездатності щось змінити, бо ви покидьки української нації. Ваше місце на задвірках Української Історіїї, а за цією молоддю майбутнє і вам залишається лише кипіти від злості і бризкати слиною, запиваючи свою недолугість шмурдяком. Для вас слова М.Бажана:«Так згиньте ж, пси, – пощади вам нема. / Нема пощади!».
Відповісти
Та ви вже так "змінили", що справжній народ буде відхаркувати ваші наслідки багато десятків років, а ви все скачіть...
Відповісти
Ти "сравжній народ"? Та таких, як ти, треба випалювати гартованим залізом! Ти мариш поверненням часів Януковича...То розчарую тебе: повернення не буде! Ваша епоха канула в Літу! Вам залишається тільки скиглити від гніву в інеті. І ці 16-18 річні діти з часом вб'ють останній цвях в домовину ваших марних сподівань.
Відповісти
Ты, троль свiдомий, не 3,14ди за наш народ: этот народ своих сыновей хоронит, пока ты лицемерная прокремлевская погань их сыновей фашистами обзываешь.
Відповісти
ти чому на москальській мові пишеш, запроданець москальський, немає на тебе Бандери
Відповісти
але чому в нас така ненависть між істотами які проживали при кровавій владі яка нікого не вбила за винятком гонгадзе.і це також сумнів.чому кучму не переслідують а дітей якім не хочется помирати за америку.невже ще е придуркі які вважають що вони нас а не яценюка чи турчинова від путина захіщають.ми Украінці вже давно перемогли будь кого якби не патриоти якім війна прибуткі приносить
Відповісти
Це все зроблено під вибори .Пенсій і зарплат вистачає хіба на хліб а видовище уряд профінансує.
Відповісти
З приводу самого фестивалю говорити не буду, як кажуть - "Jedem das Seine"... А от про місце проведення - хотілося б! Невже, врахувавши можливу кількість гостей та зважаючи на популярність запрошених гуртів, не можна було би передбачити як проходитимуть вечори Бандерштату??? Мені довелося терміново "депортувати" сина до бабусі, бо протягом двох вечорів було неможливо дихати від диму вогнищ (будинок на проспекті Волі, біля філармонії) а влітку із зачиненими вікнами дитині не дуже й поспати можна!
Відповісти
Останні новини
Перший день фестивалю «Бандерштат». ФОТО
31 липень, 2015, 21:45