Російському журналісту та заступниці Саакашвілі видали українські паспорти

Російському журналісту та заступниці Саакашвілі видали українські паспорти
Президент України Петро Порошенко підписав указ про надання українського громадянства та вручив паспорти російській опозиціонерці та заступниці глави Одеської ОДА Марії Гайдар і російському журналісту і колишньому головному редактору Forbes-Україна Володимиру Федоріну.

Про це повідомляє ТСН.

Український президент подякував Гайдар, Федоріну та усім росіянам, які знаходять в собі мужність висловлювати незгоду з діями правлячого в Росії режиму, за їх активну сміливу громадянську позицію. Окрім цього, Порошенко наголосив, що максимум, що вони можуть сьогодні зробити для Росії – "це забезпечити успіх України".

За словами глави держави, лише за цих умов можна буде відновити стосунки між вільною Україною та вільною Росією.

Довідка:

Гайдар Марія, 1982 року народження - уродженка та громадянка Російської Федерації, є активним учасником громадського та опозиційного руху Російської Федерації, входила до керівних органів опозиційних партій, де організувала та приймала активну участь у публічних виступах, масових акціях протесту, у тому числі на підтримку України, проти антидемократичної політики керівництва Російської Федерації.

Федорін Володимир, 1971 року народження - уродженець міста Одеси, громадянин Російської Федерації, освіта вища, проживає у місті Одесі. Є визнаним в інформаційному середовищі Російської Федерації професіонал - журналіст, редактор, медіа-менеджер, який завжди позиціонував себе як прихильник України, відстоював принципи та стандарти незалежної журналістики європейського зразка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як не трісці, то гівні...
Відповісти
А що, тільки мене дратує те,що наш пан президент роздає паспорти людям, які не знають з ким ми воюємо, а ті російські хлопці, що воюють на нашому боці їх отримати не можуть, а взагалі підпадають під депортацію???
І таке враження, що українці вже вимерли,бо при владі будь-хто, аби не українець! Закон що на держслужбі може перебувати особа, яка прожила в Україні встановлений термін ми вже відмінили?
Відповісти
це тимчасові негаразди, от вступимо в еуросоюз, а тоді....
Відповісти
Останні новини
Російському журналісту та заступниці Саакашвілі видали українські паспорти
04 серпень, 2015, 10:50