В Україні скасують трудові книжки?

В Україні скасують трудові книжки?
Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус ініціює скасування трудової книжки.

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Twitter міністра.

"Ховаємо совкову спадщину. Вислав на узгодження в інші органи пакет законів щодо скасування трудової книжки. Чекаємо реакції", - повідомив міністр.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"СУПЕР РЕФОРМИ" - попав як пальцем в небо, справжній реформатор ..... є такий дописувач "тиць-здиць", завжди поважаю його коменти, будь-ласка, прокоментуй, бо мене аж верне від ТАКОЇ НОВИНИ.........
Відповісти
коментую тільки на замовлення ФСБ
Відповісти
Нарешті до нас приходить хоча б якась європейська практика. Трудова книжка - взагалі ні до чого і без неї прекрасно живуть люди за кордоном
Відповісти
давно пора. трудовий договір діє по всьому світу. закордоном навіть незнають що то таке трудова.
Відповісти
Закордоном про таку зарплату як в нас не чули. Це імітація руху вперед.Побачим яку після себе спадщинуці реформатори залишать. Вже ЗМІ пишуть що на кожного українця припадає 30 000 боргу. Ну-Ну скачем далі!
Відповісти
Пояснення намагання влади скасувати ТРУДОВІ КНИЖКИ досить просте.
За розпорядженням державних органів у 2011- 2013 роках у зв"язку з так званими "ліквідаціями" державних установ були звільнені деякі працівники, а на їх робочі місця прийняті інші працівники, переважно пенсіонери. Нагадаю, що "ліквідація" державної установи -- це лише зміна цією установою кода ЄДРПОУ, без скорочення посад. Тобто у 2011-2013 роках багато малозабезпечених українців були взагалі позбавлені засобів існування за п.1 ст.40 КЗпП.
А тепер держава намагається усіма способами затушувати цей геноцид (масове позбавлення людей засобів існування) , отже, скасування ТРУДОВИХ КНИЖОК призначене саме для того, щоб знищити його письмові підтвердження. Це щось на зразок того, як колись радянська влада вихолощувала відомості про голодомор 1932-1933 років.
Відповісти