Полонений український боєць кинувся на міни разом із бойовиком

Полонений український боєць кинувся на міни разом із бойовиком
Снайпер 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Олег Чепеленко кинувся на розтяжку разом із бойовиком, який захопив його в полон.

Під час виконання бойового завдання група Чепеленко в результаті бойового зіткнення потрапила в полон, - пише Вісник+К.

При переміщенні в розташування ворога боєць прийняв рішення підірвати себе на мінному полі. У нього був вибір – просто здатися в полон або «піти на міни», забравши з собою ворога, що він і зробив. Разом з Чепеленко також загинув прапорщик з 92-ї бригади, а в полон потрапив військовослужбовець 8-ї роти.

Олег Чепеленко (позивний «Хакер») був призваний під час третьої хвилі мобілізації Близнюківським військкоматом Харківської області. Він був старшим солдатом, снайпером, а в роті ще й виконував обов'язки «писаря».

Єдина дитина в сім'ї – 28-річний Олег жив у селі Лукашівка Харківської області, де працював вчителем інформатики і праці в місцевій школі.

На Донбасі Чепеленко перебував з осені 2014-го. Після прощання у військовій частині, «Хакера» повезли в його рідне село, де він і буде похований.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще не вечiр, щоб казки слухати.
Відповісти
хай земля буде пухом... На життях цих героїв тримається наша незалежність... шкода, що політики цього не розуміють і нічого не роблять для припинення цієї війни
Відповісти
Це не повинно бути правдою -за що? А батьки? Єдина дитина - а жирні киівські свині всі цілі, ситі,вгодовані і всі їхні діти теж.
Відповісти
Згоден на 100 процентїв
Відповісти
Такие герои как Олег Чепеленко спасают Украину, свои семьи, наше общее будущее. Спасибо им и низкий поклон родителям. Украина возродится и быстро разовьется безплатными ресурсами РФии, которые раньше принадлежали ей по праву, а теперь - решениями международных судов.
К разуму и справедливости кремлевского упыря от Сатаны взывать безполезно, а выпущенное из Путинских тюрем быдло боится только силы. Их нужно уничтожать решительно, повсеместно и системно. Любыми доступными методами. Свидетелей преступлений рашизма не накапливать - выживших инвалидов возвращать РФии сразу, с сухпайком на 1 день.
Чем раньше они начнут трепать РФию, тем раньше все там начнет меняться к лучшему, и наши Олеги вернутся в школы учить детей. По мере того как озлобленная, обманутая и израненная быдловата будет откатываться в свою паРашку, она гарантированно импортирует из Украины несанкционный продукт - собственную "пятую колонну" нестабильности и насилия. Пьяные дебоши вдв-шников будут там показывать в Ералашах, а работающие ватники РФии проснутся от гипноза телефашизма. Все и там изменится. Лет через 50.
Відповісти
Скорее всего просто случайно подорвались на растяжке. А из несчастного случая кто-то решил сделать погибшего Украинского солдата героем... Не берусь их судить, но в плен их взяли с оружием, значит они были трусами и не готовы были умереть в бою...
Відповісти
Ты сам видел, что с оружием, или просто болтнул? И насчет несчастного случая тоже. Скорее всего ты болтун.
Відповісти
а ты сам то болтуняра видел это все или нет?
Відповісти
СЛАВА ГЕРОЯМ!
Відповісти
ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ.
Відповісти
Ты уж прости нас сынок. Недобежали мы до ВР, недобежали. А в результате видишь что получилось? Убивают вас пацаны, УБИВАЮТ!!! Думаете сепары? Нет ребятки, нет, это те, к которым мы НЕДОБЕЖАЛИ убивают вас!!! Прости нас сынок ПРОСТИ!!!
Відповісти
Когда закончится этот гешефт на крови? Когда?!!
Відповісти
Пример того как надо любить Украину ...
Відповісти