У Луцьку відбудеться масовий велопробіг «Колесо здоров’я»

У Луцьку відбудеться масовий велопробіг «Колесо здоров’я»
23 серпня 2015 року у Луцьку відбудеться масовий велопробіг «Колесо здоров’я», присвячений Дню Державного Прапора України та 24-й річниці Незалежності України.

Захід розпочнеться урочистим відкриттям об 11:00, що відбудеться біля пам'ятника Т. Г. Шевченку на проспекті Волі.

Першими стартуватимуть представники Волинської обласної громадської організації «Інваволинь» перегонами на хенбайках і візках серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату на проспекті Волі (від вулиці Паркової до вулиці Шопена).

На завершення перегонів усі охочі матимуть можливість організованою колоною проїхати вулицями нашого міста за затвердженим маршрутом: (старт біля пам'ятника Т. Г. Шевченку) проспект Волі – Київський майдан – вул. Дубнівська – вул. Авторемонтна – вул. Рівненська – проспект Волі – вул. Шопена – проспект Василя Мойсея – вул. Винниченка – проспект Волі – (фініш) біля пам'ятника Т. Г. Шевченку.

Велопробіг відбудеться під гаслом «Лучани - за здоровий спосіб життя!» і буде популяризувати активний відпочинок, масове залучення жителів нашого міста до активних занять фізичною культурою та спортом.

Участь у заході можуть брати всі охочі на власних велосипедах. Організатори просять учасників велопробігу прикрасити свої велосипеди прапорами України — як символ державного свята.

На завершення велопробігу усі присутні матимуть можливість взяти участь у конкурсах, вікторинах, переможці яких отримають призи від Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Запрошуємо любителів активного відпочинку та здорового способу життя взяти участь у масовому велопробігові «Колесо здоров’я».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбудеться масовий велопробіг «Колесо здоров’я»
13 серпень, 2015, 11:30