«Естет» хочуть передати кікбоксерам

«Естет» хочуть передати кікбоксерам
У Луцьку приміщення центру «Естет», де проводили танцювальні заняття, ймовірно, найближчим часом передадуть Федерації кікбоксингу Волині.

Відповідну пропозицію обговорювали на засіданні виконавчого комітету 6 липня.

Відповідно до договору співпраці між КП «Естет», яке утримує на балансі приміщення, та федерацією зал хочуть віддати у користування спортсменам.

Начальник відділу управління комунальним майном Тарас Яковлев зазначив, що планується надати кікбоксерам 600 квадратних метрів приміщення за адресою проспект Відродження, 27.

«Федерація кікбоксингу забезпечить там тренування з дітками спортом, облаштувавши приміщення, відремонтувавши його повністю і, сплачуючи комунальні послуги, у зв’язку з тим, що вони його будуть використовувати», – зазначив Яковлев.

«Це підприємство, яке надавало послуги тільки з навчання дітей танцями, з точки зору ефективності, воно не є абсолютно ефективним. Тому що в місті є фактично три об’єкти, які надають послуги з цьому напрямі: Палац учнівської молоді, школи, «Просвіта», – прокоментував віце-мер Святослав Кравчук.

Перший заступник міського голови каже, що в цьому районі, де знаходиться приміщення, немає жодного об’єкта, який би надавав послуги саме такого напряму. Планується, що кікбоксингом мало б займатися більше 300 дітей. Федерація хоче встановити там ринг і зробити ремонт.

Тарас Яковлев зазначає, що цокольний поверх приміщення підійде для силових занять, а у спортивному залі на першому поверсі можна встановити ринг. Те ж місце, що залишиться, придатне для занять певними видами танців. Інші гуртки хочуть розвести в три школи поблизу «Естету».

Однак, зважаючи на зауваження начальниці юридичного відділу Марини Мартіросян щодо умов договору співпраці, передачу приміщення вирішили відтермінувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Естет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Естет» хочуть передати кікбоксерам
06 липень, 2012, 16:49