ОБСЄ в районі Луганська виявило неофіційний пункт пропуску

ОБСЄ в районі Луганська виявило неофіційний пункт пропуску
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ з посиланням на місцевих жителів Золоте Луганської області заявила про неофіційний пункт пропуску між підконтрольними ЛНР та Україні районами.

Про це повідомляється у звіті місії ОБСЄ.

У звіті йдеться, що місцеві жителі Золоте, який контролюється українським урядом, розповіли спостерігачам ОБСЄ про найближчий неофіційний пункт пропуску між підконтрольними ЛНР та Україні районами.

«Співрозмовники заявили, що більше 200 мирних жителів щодня переходять з контрольованої ЛНР зони на місцевий ринок в Золотому. За словами співрозмовників, був замінований шлях, який люди використовували, щоб перетнути лінію дотику», – йдеться у звіті.

«За їх словами, ЛНР не дозволяє людям з контрольованих українським урядом районів переходити в підконтрольні ЛНР зони. Тільки тим, хто зареєстрований, що проживає у підконтрольній ЛНР зоні, дозволяється переходити в райони, контрольовані урядом, а потім повертатися», – повідомляється в звіті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А створили цей неофіційний пункт пропуску українські прикордонники і косять бабулети по 5 грн/кг будь якого вантажу, плюс з людини N суму.. А так в усьому винні Путін і терористи ЛДНР
Відповісти
Останні новини
ОБСЄ в районі Луганська виявило неофіційний пункт пропуску
16 серпень, 2015, 01:30