У селищі Затока на Одещині п'яні влаштували стрілянину. ВІДЕО

У селищі Затока на Одещині п'яні влаштували стрілянину. ВІДЕО
У селищі Затока на Одещині двоє нетверезих чоловіків учинили погром у місцевій крамниці, кілька разів вистрелили в її працівника, а згодом непритомного пораненого ще й намагалися добити бейсбольною биткою.

Повідомляє ТСН.

Продавчиня Наталя розповідає - о п'ятій ранку в магазин зайшли двоє добряче п'яних відпочивальників. Купили пиво та шоколадку, почали присікуватися до інших покупців — зчинилася сутичка.

Продавчиня відразу викликала охорону і нетверезі чоловіки втекли. Але за двадцять хвилин повернулись, аби помститися. Натрапили на її чоловіка, який теж працює в магазині, і після короткої розмови в упор вистрілили в нього.

Камера спостереження зафіксувала цей момент. Дві кулі влучили чоловікові в голову, одна в плече. Іще один набій полетів у бік охоронця із сусіднього магазину. Одразу після інциденту двоє зловмисників утекли на залізничну станцію — це приблизно 500 метрів від магазину і намагалися переховуватися від міліції в очереті. У зеленці їх і знайшли правоохоронці. Один із нападників був настільки п'яний, що заснув поруч із пістолетом. Інший тримав у руках битку.

"Одному з них 18 років, другому — 32. Вони затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 "хуліганство" і чоловікам загрожує позбавлення волі до шести років", - розповідає Наталя Заремба, помічник керівника Білгород-Дністровського РВ міліції.

Поранений працівник крамниці зараз у лікарні зі струсом мозку. Медики кажуть, що йому дуже пощастило, що гумові кулі, випущені майже впритул, не пробили голову.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
патрійота розважаються...
Відповісти
і це стряляють гумовими кулями, а що буде після легалізації вогнепальної?
не допусти Боже!
Відповісти
Останні новини
У селищі Затока на Одещині п'яні влаштували стрілянину. ВІДЕО
18 серпень, 2015, 05:00