Експерти визначили найкраще місто світу для проживання

Експерти визначили найкраще місто світу для проживання
Найбільш придатними містами у світі для проживання в 2015 році визнані Мельбурн, Відень та Ванкувер. Про це свідчать дані дослідницької компанії Economist Intelligence Unit (EIU), - повідомляє ТСН.

Мельбурн уже п'ятий рік поспіль очолює цей рейтинг, набравши в цей раз 97,5 очок зі 100 можливих. Далі за ними розташувалися Торонто, Аделаїда і Калгарі.

Серед факторів, які оцінювалися для визначення рівня зручності життя, зокрема, були: система охорони здоров'я, стабільність, екологія, культура, система освіти й інфраструктура. Тріполі, Лагос, Порт-Морсбі, Дакка і Дамаск визнані найменш придатними для житла містами.

Москва цього року опинилася на 81 місці зі 140 можливих, а Київ - на 132 місці, втративши, таким чином, за останні п'ять років більше 25 балів. Серед міст, які поліпшили свої показники за минулі п'ять років, Катманду, Дубай, Варшава, Братислава, Баку та інші.

Нагадаємо, Росія посіла десяте місце з кінця у рейтингу найбільш безпечних для життя країн. РФ опинилася між КНДР і Нігерією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому по останньому абзацу Україну не порівняли?:) Далася вам та раша, ви Україну порівнюйте, а то звикли...
Відповісти