У Луцьку стартували зйомки «України чудес». ФОТО

У Луцьку стартували зйомки «України чудес». ФОТО
Три фури реквізиту і чотири автобуси зі знімальною групою «Нового каналу» ще в четвер приїхали до Луцька – в обласному центрі Волині від суботи, 7 липня, почалися зйомки телевізійного шоу «Україна чудес».

До першого знімального дня телевізійники разом з головними фігурантами шоу – російськими ілюзіоністами братами Сафроновими встигли погуляти містом, відпочити в пивному клубі «Майдан» та здійснити невеличкий шопінг у торговому центрі «Ювант».

На перший знімальний майданчик, місце для якої вибрали в Луцькому замку, зійшлося чимало шанувальниць. Просили автографи, спільне фото і дарували ілюзіоністам подарунки.

Приємною несподіванкою для братів Сафронових стала презентована картина, яку 15-річна лучанка, голова Учнівського парламенту Луцька Анастасія Токарська, намалювала спеціально для них.

Після замку зйомки планують продовжити в ресторанах «Ортеол» та «Бравий Швейк».

Довідка

Другий сезон програми «Україна чудес» планує відвідати п’ятнадцять міст України, розповідає офіційний сайт http://www.novy.tv/program/18/Ukrayina-chudes/about шоу. У першому сезоні знімальна група "України чудес" і ілюзіоністи Сафронови їздили по містах, розповідали легенди і показували чудеса. Ця головна складова шоу залишилася незмінною. Але враховуючи, що паралельно ілюзіоністи багато розповіли про професію, якою займаються, про своє життя, симпатії, інтереси, про ставлення до прихильників, то переказувати вже відоме, але іншими словами п'ятнадцять серій, немає резону. Тому у другому сезоні шоу з'явиться студія з глядачами в Києві, з якої, власне, буде вестися ефір.

А брати Сафронови, як і годиться чарівникам, будуть з київської студії «потрапляти» в різні міста України. У студію до братів Сафронових буде приходити в гості відома людина, яка обов'язково візьме участь в одному з трюків, показаних у студії.

Поки зірка буде знаходитися біля Сафронових, ніхто не дасть гарантій, що відомий чоловік не злетить або, приміром, не вибухне. Тим більше ніхто не зможе дати гарантій, що в неї не будуть встромляти шаблі.

Брати Сафронови весь вільний час між першим і другим сезоном шоу займалися тим, що придумували нові чудеса. Тому у другому сезоні - все виключно нове. Деякі трюки не були показані в принципі, адже більша їх частина придумана спеціально для шоу «Україна чудес». Тому випробування і прем'єри будуть відбуватися прямо на знімальному майданчику.

Фото "Волинських новин", додані о 15:50


















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://youtu.be/fz_b8SnMxlE
Відповісти
Останні новини
У Луцьку стартували зйомки «України чудес». ФОТО
07 липень, 2012, 15:02