Повінь в Росії: загинуло 78 людей. ФОТО

Повінь в Росії: загинуло 78 людей. ФОТО
У Краснодарському краї Росії через сильні зливи почалася повінь - за останніми даними, від стихії тут уже загинули 78 людей.

Як повідомляє російське МВС, тіла 67 жертв, в тому числі 10-річну дитину, знайдені в Кримському район, - пишуть Ліга.Новини.

"У Геленджику та Новоросійську нових загиблих не виявлено - інформація про виявлення основної частини загиблих від повені надходять з Кримського району", - цитує Інтерфакс-Україна начальника прес-служби крайового управління МВС Ігоря Желябіна.

В населених пунктах Краснодарського краю, де оголошено режим надзвичайної ситуації, працюють 1105 співробітників поліції і 216 одиниць техніки.

В цілому підтоплені сотні житлових будинків, двори і садові ділянки приблизно 13 тис. осіб, порушена система енергопостачання. Тіла загиблих знаходять вздовж доріг, по яких пройшовся потік води.

Раніше повідомлялося, що рух по автотрасі Краснодар-Новоросійськ, перерваний через стихію, намагаються відновити. Зараз на проїжджій частині знаходиться близько 20 см води. В кюветах затопленими залишаються близько десяти автомобілів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гість обікрав господаря
07 липень, 2012, 16:34
Повінь в Росії: загинуло 78 людей. ФОТО
07 липень, 2012, 16:25