Страшний потоп у Росії. ВІДЕО

Страшний потоп у Росії. ВІДЕО
У Краснодарському краї Росії з ранку п’ятниці лише в Геленджику випало три місячні норми опадів, у сусідніх містах – двомісячна.

Протягом наступних годин велика вода продовжувала прибувати. Люди рятувалися на горищах. Загалом підтоплено 320 будинків, повідомляють Факти.

Найважча ситуація в місті Кримськ. Там загинуло 67 людей. Запроваджено надзвичайний стан.

«Найважча ситуація в Кримську, де одна третина житлового фонду знаходиться під водою. Направлені 20 одиниць пожежно-рятувальної техніки», - каже голова Краснодарського відділення Міністерства з надзвичайних ситуацій Олександр Козлікін.

Тіла жертв знаходять уздовж доріг, якими пройшов потік води. У регіоні призупинено рух потягів, розмито автотрасу Краснодар-Новоросійськ. Через це в постраждалі міста не можуть потрапити люди.

У Геленджику більша частина великої води, на щастя, схлинула в море. Однак вулиці все одно нагадують річки. Як наслідок, підтопило трансформатор. Коли місцевий житель проходив поруч через калюжу, його на смерть вбило струмом. На допомогу поспішило дві жінки та двоє чоловіків. Вони також зазнали летальних ударів електрикою. Після цього в постраждалих районах відімкнули світло, 22 тисячі людей без електрики. У горах інша небезпека – зсуви ґрунту.

На щастя, численні бази відпочинку, зокрема, дитячі, майже не постраждали. Найсильніше затопило табір «Лазуровий берег», де відпочивали 400 дітлахів з Пензенської області. Ніхто серйозно не постраждав.

Тим часом люди в соціальних мережах скаржаться, що влада не попередила про такий потужний удар стихії. Синоптики прогнозують, що сьогодні ситуація покращиться, однак дощі не припинятимуться до понеділка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.