Південна Корея обіцяє «жорстку відплату» за будь-які провокації з боку КНДР

Південна Корея обіцяє «жорстку відплату» за будь-які провокації з боку КНДР
Південнокорейський міністр оборони наказав армії «рішуче реагувати» на будь-які атаки Північної Кореї. Міністерство оборони Південної Кореї обіцяє потужну протидію у відповідь на будь-яку провокацію з боку свого північного сусіда.

Про це повідомляє Yonhapnews.

Південна Корея «буде жорстко мстити за будь-який вид нападу Північної Кореї і КНДР буде нести всю відповідальність за дані жорсткі дії», йдеться в повідомленні Сеула.

Повідомляється, що на екстреній нараді збройних сил Південної Кореї, міністр оборони країни Хан Мін Ку також наказав армії «рішуче реагувати» на будь-які атаки з боку КНДР.

Раніше влада КНДР пригрозили США та Південної Кореї «небаченою зброєю» за проведення спільних навчань, а також говорили про наміри вдарити по прикордонних територіях Південної Кореї.

У понеділок, 17 серпня 50 тисяч військовослужбовців Південної Кореї і три тисячі солдатів США почали широкомасштабні військові навчання «Ulchi Freedom», які симулюють повномасштабне вторгнення КНДР. У свою чергу, Пхеньян заявив, що «такі широкомасштабні спільні військові навчання... є чи не оголошення війни».

10 серпня Південна Корея звинуватила КНДР у встановленні мін, вибух яких поранив двох солдатів Сеула. Південна Корея пригрозила своєму північному сусідові, що Пхеньян заплатить «сувору ціну» за свої дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Південна Корея обіцяє «жорстку відплату» за будь-які провокації з боку КНДР
21 серпень, 2015, 07:14