У Луцьку відключать гарячу воду

У Луцьку відключать гарячу воду
На 33-му і 40-му кварталах Луцька через ремонт теплових мереж зупинять подачу гарячої води.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні першого заступника луцького міського голови Святослава Кравчука.

Гарячу воду відключать з 11 липня 2012 року. Її не буде «до повного завершення робіт», - випливає з розпорядження чиновника.

Як пояснюється у документі, гарячу воду не подаватимуть «у зв’язку з необхідністю термінового проведення профілактичного ремонту магістральних теплових мереж».

Ремонтуватимуть мережі від котельні на вул. Карбишева, 2 та центральних теплових пунктів за адресами: Гордіюк, 10, 43 а; Кравчука, 3 а, 26 а; Федорова, 4 б; Конякіна, 4 а, 7 а, 37 б; Ветеранів, 17 б; Соборності, 3 а, 16 а, 19 б, 20 а, 24 а, 29 а, 44 а; В’ячеслава Чорновола, 2; Карпенка-Карого, 7 а.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вода, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще одна щорічна брехня. Ще жодного разу не бачив так званого "ремонту", та й працівники по всіх пунктах теплопостачання такого ремонту не проводять, більше того, один з працівників в котельні на вул. 8 Березня в приватній розмові повідомив, що багацько працівників котельні саме під час так званого ремонту в минулому році відправляли у відпустки.
Воду відключають по всьому місту влітку, для економії енергоносіїв. А ось куди йдуть зекономлені кошти - це вже цікавше...
Відповісти
А как-же раньше утвержденный график, где было указано, что ремонты на вышеуказанных улицах будут проводиться с 23 липня??? Хватит уже врать!!! Там никаких ремонтов не проводят, а отключают, чтобы сэкономить газ!!!
Писали что всего на 2 недели отключат, а выходит на сколько??? И будет как раньше - "войнушки" чтобы к 1 сентября включили!!!
Люди на выборах вам эту брехню не простят!!! Достали уже!!!
Відповісти
А чого підписав Кравчук, а не Романюк?! :)
Взяв "вогонь" на себе?! :)
Мер-же в нас - "людяний"! :)))
Відповісти
ну а шо ? Якщо якісь протести, то він тіпа буде "не в курсі" що його падчіньонні наробили )))
Відповісти
Суки !!! вже дістали, "Її не буде «до повного завершення робіт»" - тобто до опалювального сезону :), скільки вже терпіти це нахабство ?? нехай Кравчук сука така попробує з тазіками побігати, тоді б не підписував таку х..ю, шороку "ремонти" такі проводять, от тільки не видно ніколи тих "ремонтних робіт", по всьому місту на 2 тижні відключають, 33-й, 40-й, мінімум на місяць, а хто власник котельні на Карбишева ? ага... ото ж бо й воно... скотина він той власник, пі..ас....
Відповісти
в мене теж виникала думка наших політиків заставити побігати з тазіками...
і от називається кому жалітися?
Відповісти
вже дістали "цукі" включіть гарячу воду або дайте добро на встановлення в будинках автономного опалення і мля ремонтуйте свої срані теплові мережі хоч до китайської Пасхи...
Мудаки!!!!
Відповісти
Коли буде вода?Треба писати якісь жалоби.Скільки вже можна терпіти?Нас всіх за людей не мають.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відключать гарячу воду
09 липень, 2012, 09:01