Екс-працівники ЛПЕ змушені «вибивати» свою зарплату

Екс-працівники ЛПЕ змушені «вибивати» свою зарплату
Колишні водії маршрутних таксі №15 нині змушені у суді доводити, що вони чесно працювали і заслужили на свою заробітну плату. А все тому, що директор підприємства вирахував з їхньої зарплатні кошти за перевитрату пального, - повідомляють Під прицілом.

Відповідний наказ було видано 6 серпня минулого року, і як результат з водіїв вирахували більш як по 1 500 гривень, а в деяких випадках сума сягала мало не 3 000 гривень.

Після цього багато водіїв розрахувалися з роботи, або ж перевелися на інші посади.

Однак люди вирішили будь-що повернути собі незаконно відібрані гроші і подали позов до суду з вимогою визнати наказ недійсним.

У лютому 2015 року Луцький міськрайонний суд задовольнив позов працівників ЛПЕ та скасував спірний наказ про стягнення з працівників підприємства матеріальної шкоди, завданої перевитратою палива.

У квітні Апеляційний суд Волинської області залишив це рішення суду в силі, а тому люди почали звертатися до адміністрації ЛПЕ з вимогою повернути незаконно вирахувані кошти. Проте підприємство не виконує рішення суду та не повертає грошей колишнім працівникам. Тож люди підготували новий позов тільки тепер уже про стягнення коштів з підприємства.

Наразі тривають судові слухання по справі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.