У Володимирі-Волинському біля магазину знайшли людський череп

У Володимирі-Волинському біля магазину знайшли людський череп
У четвер, 20 серпня, близько 13:00 біля ювелірного магазину, що у Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській, знайшли людські кістки.

Про це пише «Місто Вечірнє».

Як розповіли в магазині, кілька днів тому в них виникли проблеми з водопостачанням. Щоб їх вирішити, взялися розкопувати люк до свердловини. Глибоко копати не довелося – до нього менше півметра. Несподівано робітники натрапили на череп.

За словами працівників, знахідка була розташована у такому положенні, що, цілком ймовірно, під землею закопана решта кістяка. Але це лише здогадки, підтвердження цієї інформації немає.

Дізнавшись про інцидент, продавець викликала правоохоронців. На вигляд черепу не менше десятка років, адже м’язи, сухожилля не збереглися. За словами працівників магазину, воду тут проводили близько десяти років тому. Упродовж цього періоду землю над свердловиною не копали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідний Йорик!
Відповісти
Ну череп...То й що? На цвинтарях безліч черепів. Був колись окоп,стояв у ньому салдафон..Поруч рвонуло-і не стало салдафона..І землею закидало від вибуху. Ото й уся історія.
Відповісти
про канановіча давно не чути
Відповісти