У Луцьку депутату по цеглині розбирають паркан. ФОТО

У Луцьку депутату по цеглині розбирають паркан. ФОТО
Представники Волинського обласного об'єднання ветеранів АТО та волонтерів по цеглині розбирають огорожу депутата Луцької міської ради Валерія Бондарука.

Чоловіки з болгарками і ломами прибули до садиби обранця громади у суботу 22 серпня о 9:00.

Паркан, як пояснив керівник спілки ветеранів АТО Руслан Тимощук, вони розбирають для потреб АТО. Наразі зняли ворота і взялися за перші секції. Також виколупують бруківку.

За словами Руслана Тимощука, паркан не стоїть на території депутата і є рішення суду, що дозволяє його знести.

На місце події прибула міліція. Схоже на те, що власників немає вдома, адже до чоловіків, які старанно працюють підійшли лише сусіди депутата.

Про перебіг подій біля будинку депутата ми повідомимо у наступних публікаціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
продовжуємо скакати...
Відповісти
Молодці лучани, народ дав народ забрав
Відповісти
Заказали Тимощуку акцію.
Відповісти
Слухай, ти замість того щоб людей обговорювати і сидіти дома, вийди і сам почни розбирати паркани злодюг
Відповісти
А ти сам доведи в судах, що вони злодюги, а тоді пиши. Оскільки в нас діє презумція не виноватості. А тут чистої води піар і заказуха. Щось між собою не поділили, а дурників "узають" по повній. І саме цікаве яка потреба в АТО в їхній б/в бруківці і лицьовій цеглі?
Відповісти
Буржуї вони.
Відповісти
страна дураков
Відповісти
Це що сьогодні любе бидло може приїхати і робити що захоче.неважливо вкрав заробив чи хтось подарував але це чиєсь.і так тупо приїжджати і розбирати дибилізм.бидло яке за своє життя нічого недосягло а тут за 500 грн приїхало і розбирає паркан.хто ці люди що розбирають яке вони мають право??
Відповісти
Таке відчуття , що в луцької активістів багато вільного часу і вони виконують за гроші на замовлення чорний піст. Собаці коли немає чим зайнятись вона я#ця лижний. Так і Луцьк і активісти. Ніколи не були в зоні проведення АТО, а спілок наробили.
Відповісти
Ви гляньте які бики. Алеж хворі, бо військомат не призиває.
Відповісти
Цікаво, для на які потреби для солдат може піти побита та надщерблена цегла? Можливо серед чоловіків і були ветерани АТО та волонтери, але на фото більшість працівників платної парковки біля ТЦ Караван, які працюють у Джулинського. ..
Відповісти
А де це?
Відповісти
Цирк, розпочатий намайдані, продовжується. До речі, а замок Любарта в Луцьку збудований законно? Хтось бачив дозвільні документи на будівництво, рішення про відведення земельної ділянки? Немає? А ну гайда на нього з ломами!!!
Відповісти
100% молодци парни с АТО
Відповісти
Хлопцям які повернулися з війни кабмін пообіцяв земельні участки. Міська влада каже що участків немає. А депутати тим часом собі палаци набудували. Ганьба Бондарукам і Кравчукам
Відповісти
Акуратно розбирають! Не нищать,не розбивають,а РОЗБИРАЮТЬ! ДЛЯ ПОТРЕБ АТО! А що,закон для депутатів не писаний? Так що троляки,поскакали на)(уй!
Відповісти
Люди добрі, ці будинки побудовані 10 років назад, а хлопці з АТО хочуть землю 1,5 роки.
Відповісти
а чому ж ніхто не питає за що джулинський побудував свій замок??????????????
Відповісти
Можна багато говорити про моральні і ділові якості пана Джулінського, АЛЕ пан Джулінський бізнесмен і може собі дозволити такий будинок. А от цікаво, за які кошти там збудував мільйонний будинок держслужбовець пан КРАВчук?
Відповісти
Що за бардак. Хто що хоче те собі робить,бо нема чим зайнятись. Оце працюєш,будуєш собі,а прийде пару дебілів і починають розбирати. Де на них міліція?
Відповісти