Ощадбанк діє*

Ощадбанк діє*
Сьогодні державний Ощадбанк є одним з рушіїв позитивних перетворень і змін, які так необхідні країні і кожному з нас. Ощадбанк змінюється як зсередини, так і ззовні.

Поліпшується якість обслуговування, оновлюються відділення, кредитується економіка. І те, що банк постійно розвивається, є, безумовно, важливим позитивним сигналом для його клієнтів. На підтвердження цих слів наведемо деякі ключові досягнення Ощадбанку у липні 2015 року.

Довіру підтверджено. Акційний депозит «Писанка» став найуспішнішою акцією на ринку України по співвідношенню залучених коштів к депозитному портфелю. Вкладники банку поклали на цей депозит 10,3 млрд. грн. А на діючий депозит «Довіра» залучено вже понад 3 млрд. грн. за лише перший місяць.

У липні банком здійснено 1,3 млрд. грн. виплат по Фонду гарантування вкладів. 45% від цієї суми було залучено на строкові вклади банку.
Банк перебуває у постійному оновленні. Зокрема, по всій країні вже відкрито 134 відділення нового формату. Їх ключові параметри: зручні зони очікування та обслуговування клієнтів, кімната для переговорів, зона самообслуговування з інформаційно-платіжним терміналом і банкоматом, висококваліфікований персонал, новітній дизайн і стильний фасад.

Ощадбанк є ключовим партнером уряду з реалізації державної програми енергоефективності. Щодня банк видає 400 «теплих» кредитів, допомагаючи людям утеплювати свої домівки. У рамках загальнонаціональної програми «Ощадний дім» банком видано вже понад 200 млн. грн. кредитних коштів. Цією програмою вже скористались 13784 родини.

З липня у мережах гіпермаркетів «Епіцентр К» та «Нова лінія» діють 54 Центра енергоефективності. Через них за програмою «Ощадний дім» видано 196 кредитів на суму понад 3 млн. грн.

У липні банк запровадив кредитування на придбання всіх марок електромобілів, а також супутніх товарів до них. Цей новий продукт став дуже своєчасним. Для сьогоднішньої України електромобіль – ще один крок до енергетичної незалежності, екологічної безпеки для нас і наших дітей. 

Ощадбанк розпочав обслуговування вимушених переселенців з зони АТО. Усі документи приймаються в понад 2000 установах Ощадбанку через "єдине вікно". Отримати допомогу можливо в понад 4000 відділеннях.

Ощадбанк посів 2 місце на ринку торгового еквайрингу України. За чотири роки розвитку цього напряму банк здійснив прорив, піднявшись з 32-го місця на 2-є. Кількість терміналів Ощадбанку в торговельно-сервісній мережі станом на 01.07.2015 року практично досягла 15,5 тис. од.

Все частіше Ощадбанк обирають партнером з зарплатних проектів. Відтак у липні банком відкрито 400 таких проектів та випущено 67550 платіжних зарплатних карток. Нещодавно банк розпочав співпрацю з Департаментом патрульної служби МВС України та Національним антикорупційним бюро України. Співробітники цих установ отримуватимуть зарплату за допомогою платіжних карток Ощадбанку.

Банк є надійним партнером і для юридичних осіб. В липні на обслуговування залучено 300 нових клієнтів великого корпоративного бізнесу. Залишки коштів юридичних осіб зросли на 3,813 млрд.грн.
Банк надає підтримку і малому та середньому бізнесу. В липні відкрито 22 кредитних проекти на загальну суму 50 млн. грн.

За фінансової підтримки Ощадбанку в Одеській області завершено будівництво одного з найбільших олійноекстракційних заводів в Україні. Ощадбанк забезпечив понад 70% фінансування даного  проекту, надавши підприємству кредитні лінії на загальну суму 62 млн. дол. США.

Банк вкотре підтвердив статус банку-волонтера. Практично 2 мільйони гривень зібрано в ході благодійного аукціону «Мистецтво, що рятує», організованого Ощадбанком спільно з ГО «Волонтерська Сотня», НКММК «Мистецький Арсенал» та агентством культурних ініціатив Art Management. Виручені кошти спрямовуються на допомогу мирним жителям однієї з найбільш обстрілюваних точок України – Мар'їнки. Там перебувають 120 дітей та 20 важкохворих лежачих літніх людей.

Банк обрав юридичного представника у спорі проти Російської Федерації. Це юридична фірма Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP  – світовий лідер з вирішення міжнародних спорів. 15 млрд. гривень становить претензія щодо компенсації завданих збитків Російською Федерацією Ощадбанку.

Ощадбанк змінюється не тільки зовні, а й внутрішньо. В липні стартував конкурсний проект «Кадровий резерв», що передбачає розвиток кращих працівників: «Ощадпрофі» спрямований на розвиток професійних компетенцій (300 професіоналів різних напрямків) та «Ощадлідер», спрямований на розвиток управлінських компетенцій (100 керівників різних рівнів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.