Microsoft випустила бета-версію програми Cortana для Android

Microsoft випустила бета-версію програми Cortana для Android
Близько місяця тому в мережі стала доступна попередня версія віртуального помічника Microsoft Cortana для платформи Android.

Про це повідомляє Телеграф.

Тепер Microsoft випустила офіційну версію цього додатка. З моменту витоку попередньої версії фахівці Microsoft внесли в додаток Cortana для Android ряд змін і поліпшень. Так, тепер Cortana може замінити Google Now при тривалому натисканні кнопки Home мобільного пристрою.

Разом з тим, слід зазначити, що на відміну від версії Cortana для Windows, Android-додаток не підтримує активацію при вимові голосової команди «Hey Cortana».

Це викликано наявністю великої кількості різних конфігурацій обладнання, що ускладнює реалізацію функції постійного відстеження команди. Cortana для Android дозволяє здійснювати пошук (з текстовим і голосовим запитом), встановлювати нагадування (часу або конкретного місця), встановлювати будильник, працювати з контактами і дзвінками, трансформувати голосові повідомлення в текстові.

Надалі перелік доступних функцій буде розширено. В даний час додаток Cortana для Android доступний у вигляді бета-версії. Завантажити його можна в магазині Google Play Store.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Android, Microsoft, Cortana
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.