У Луцьку бандити штампували липові документи

У Луцьку бандити штампували липові документи
СБУ викрила злочинну групу, яка друкувала бланки для посвідчень та печатки у приміщенні приватної поліграфічної фірми у Луцьку.

Про це повідомляє СБУ.

Служба безпеки України викрила та припинила діяльність міжрегіональної злочинної групи, члени якої організували виготовлення та незаконний збут на території Київщини підроблених посвідчень правоохоронних та владних органів України.

Встановлено, що бланки для посвідчень та печатки члени угруповання виготовляли у приміщенні приватної поліграфічної фірми у Луцьку.

Співробітники СБУ затримали у центрі столиці «на гарячому» організатора протиправного бізнесу та його спільника під час спроби продати фальшиве посвідчення за 1500 доларів США.

У результаті обшуків у офісі комерційної структури було вилучено 5 підроблених службових посвідчень, печатки та електронні носії зі зразками печаток та вкладишів для посвідчень державних установ міського і державного рівнів.

Згідно з висновками спеціалістів Українського науково-дослідницького інституту спеціальної техніки та судової експертизи СБ України, вилучені посвідчення не відповідають встановленому зразку бланків, відбитки печаток в посвідченнях нанесені за допомогою друкарської форми високого тиску (кліше).

За матеріалами СБУ органами міліції стосовно двох затриманих осіб порушено кримінальну справу.

Затриманим обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку бандити штампували липові документи
09 липень, 2012, 15:30