725 тисяч гривень отримали бійці АТО за знищену ворожу техніку

725 тисяч гривень отримали бійці АТО за знищену ворожу техніку
Українські військовослужбовці станом на 28 серпня отримали майже 725 тис. гривень за знищену ворожу військову техніку в зоні проведення АТО.

Про це в п'ятницю на брифінгу в Києві заявила речник Міністерства оборони України полковник Вікторія Кушнір, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За знищену військову техніку противника українські військовослужбовці вже отримали близько 724,5 тисячі гривень», - сказала вона.

Крім того, зазначила Кушнір, українським бійцям також виплачено понад 3 млн гривень за успішне виконання бойових завдань у складі підрозділів та більш як 58 млн гривень - за безпосередню участь у бойових діях.

Нагадаємо, урядом прийнято рішення про виплату додаткової винагороди за знищену військову техніку противника. Зокрема, за знищення автомобіля винагорода становить 10 мінімальних заробітних плат (12 тис. грн); танка - 40 мінімальних зарплат (48 тис. грн); реактивної системи залпового вогню - 50 мінімальних зарплат (60 тис. грн); бойового літака - 100 мінімальних зарплат (121 тис. грн).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бійці, АТО, ЗСУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
725 тисяч гривень отримали бійці АТО за знищену ворожу техніку
29 серпень, 2015, 00:46