Підвищення зарплатні і пенсій

Підвищення зарплатні і пенсій
Деталі щодо планів підвищити соцстандарти оголосять наступного тижня.

У Кабміні обіцяють достроково підвищити зарплати та пенсії. Наступного тижня уряд має оголосити, коли та наскільки в державі підвищать соціальні стандарти – розміри мінімальної зарплати та пенсії, інших соцвиплат.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав міністр соціальної політики Павло Розенко., повідомляє ТСН.

"Ще коли затверджувався державний бюджет України, ми чітко встановили, що соціальні стандарти в Україні мають підвищитися з грудня 2015 року на 13%. Але всі ми – і президент України, і прем'єр-міністр – неодноразово говорили, що зробимо все як влада, щоби знайти ресурс для того, щоби зробити це підвищення раніше. Все залежить і залежало від стану економіки, від стану бойових дій і від переговорів про реструктуризацію боргів.

І якраз успіх Міністерства фінансів і уряду в цілому в питанні перенесення виплати боргів фактично на чотири роки і списання на 20% боргів України, дає прекрасний шанс щоб знайти цей ресурс, який ми можемо вкласти в індексацію заробітних плат і пенсій", – пояснив Розенко.

Міністр уточнив, що Мінсоцполітики розробило три моделі підвищення соціальних стандартів.

"Ці три варіанти коштують приблизно від 5 до 15 мільярдів гривень до кінця року, тобто це значні кошти. І сьогодні, на мою думку, прийшов час на те, щоби з якоюсь обережною упевненістю – не будемо називати відсотки, не будемо називати дати – але я думаю, що у найближчий тиждень будуть оголошені плани влади щодо підвищення соціальних стандартів" – заявив Розенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підвищують,бо вибори йдуть,а рейтинг опускається. Додадуть нещасних 15-20 гривень і тішаться,що добре діло зробили.
Відповісти
Не було б війни - не було б на що зпихати.
Відповісти
На війну списують лише свої помилки, а самі ніц не роблять! Якби не війна, яка їм потрібна щоб гроші відмивати, то вже б давно їх всіх винесли з тих кабінетів, бо нічого зовсім не зроблено з того що обіцяли! А люди вірять і мовчать...
Відповісти
Про яке підвищення ви пишете? Тоді до чого такі листи пишуться? Прочитайте:лист міністерства фінансів України від 24.06.2015р. № 31-09010-09-8/21023 "Про індексацію грошових доходів. http://zaharchuklawconsultation.blogspot.com/2015/08/24062015-31-09010-09-821023.html

Яке може бути підвищення коли в них на індексацію коштів невистачає? Чергова "лапша на вуха"!А ще цей лист суперечить законодавству.Законодавства ніхто не читає, а листи пишуть: "професіонали"????!!!!!
Відповісти
Ми категорично проти !!!!ми і так вже привикли до сухарів і води!!!
Відповісти