Волинянина засудили за те, що не прийшов у військкомат

Волинянина засудили за те, що не прийшов у військкомат
Чоловік не з’явився до комісаріату, отримавши повістку про призов на військову службу в Збройні Сили України. У результаті отримав покарання – два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

Про це інформує прес-служба волинської міліції.

Волинянин перебував на військовому обліку Ратнівсько-Старовижівського об'єднаного районного військового комісаріату.

Тож, отримавши повістку про призов на військову службу, чоловік повинен був з'явитися до відповідного органу. Однак до військкомату військовозобов’язаний не прийшов.

Своїми діями волинянин скоїв кримінальне правопорушення. Тож за ігнорування повістки та ухилення від мобілізації правоохоронці відкрили кримінальне провадження, передбачене ст. 336 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості. Розглянувши кримінальне провадження, Ратнівський районний суд затвердив угоду, а відтак призначив обвинуваченому два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
потрібно попередніх комісарів та начальника госпіталю які за останні два десяткі років нажилися продаючи за 500 долярів справкі бугаям.потрібно в примусовому порядку заставити пройти справжню комісію всім від 18 до 50 і ви побачите скількі у нас бійців .до речі чому не скасувати це огидне радянське слово комісар яке старі люди уявляють як чоловіка або жінку у шкірянці та червоній спідниці з наганом
Відповісти
За коммисара ответишь...:)
Відповісти
Слово комісар - слово не більшовицьке, комісари поліції є у Франції та в низці інших країн, до прикладу. Так що можуть бути і комісари. А воєнкомів і військоматівців зараз також направляють в цю так звану АТО, так що їм особливо не поховаєшся і заздрити їм немає чого. А хто і що там за останні 20 років понаживав - то хай теперішня "чесна" військова прокуратура оцінює. А начальник Луцького госпіталю Хоменко, до речі, хильнув війни ще в Афганістані...
Відповісти
"А начальник Луцького госпіталю Хоменко, до речі, хильнув війни ще в Афганістані..."-хильнути може і хильнув, але це не заважає йому наживатися на бугаях. І до речі: нормально він не допоміг ні одному реально пораненому бійцю АТО-тільки за якісь подяки
Відповісти
а навіщо йти воювати допотопними методами автоматами, де сучасна зброя ??? Чому мерседесів в Україні більше ніж новітньої зброї та техніки , вам треба мяса на передову от і нейдуть і втрачаєте Крим і Донбас а далі і Україну , бо одним бізнес і гроші, а іншим автомат в руки проти танків і градів.
Відповісти
наші славні вояки пострілюють по сепаратистах тільки з гаубиць. Автоматів не треба...
Відповісти
А руки тобі на що потрібні? Души ворогів! А задля індивідуального захисту тобі попи УПЦ КП іконку дадуть, в них якраз акція зараз.
Відповісти
Останні новини
Волинянина засудили за те, що не прийшов у військкомат
29 серпень, 2015, 10:17