Новачки «Волині»: швейцарець, румун, два українці та болгарини

Новачки «Волині»: швейцарець, румун, два українці та болгарини
Перед початком нового сезону української Прем’єр ліги луцький ФК «Волинь» показав нових гравців та ігрову форму.

Презентація гравців та прес-конференція головного тренера «Волині» Анатолія Дем’яненка відбулась 10 липня в адміністративній будівлі ФК «Волинь».

Перш за все волинським журналістам представили нових гравців команди. Коуч волинян Анатолій Дем’яненко та віце-президент ФК «Волинь» Юрій Савчук вручили їм футболки луцького клубу.
Вадим Панас
Вадим Панас

Новачками ФК «Волинь» стали: воротар Максим Старцев (Україна), форвард Даніель Суботіч (Швейцарія), півзахисник Ерік Бікфальві (Румунія), центральний захисник Валєнтін Ілієв (Болгарія), півзахисник Вадим Панас (Україна), захисник Петар Занєв (Болгарія).
 Петар Занєв
Петар Занєв

Після усіх урочистостей Анатолій Дем’яненко підвів підсумки двох навчально-тренувальних зборів команди, розповів про плани на наступний сезон та ділився враженнями щодо новеньких.
Ерік Бікфальві
Ерік Бікфальві

«Збори в Словенії пройшли вдало, все що планували зробити – виконали. На перших зборах було більше фізичного навантаження, а на других ігрового. Грали дуже багато. В принципі зборами і умовами зборів ми дуже задоволені. Час швидко пролетів», - сказав він.
Валєнтін Ілієв
Валєнтін Ілієв

«Нові гравці були на зборах. Ерік Бікфальві понад двадцять разів виходив на поле в євро кубкових зустрічах. Ілієв і Занєв гравці національної збірної Болгарії. Вони кваліфіковані. Своєю майстерністю і вмінням повинні доводити, що «Волинь» грає на високому рівні. Думаю, ті завдання, які ставить перед нами ставить керівництво клубу, а саме попасти в єврокубки, допоможуть виконати. Якщо ставити перед собою завдання – ростиме і команда і кожен гравець. Досвід хлопців буде дуже корисний для наших хлопців», - розповів про новачків Анатолій Дем’яненко.
Даніель Суботіч
Даніель Суботіч

Травмованих гравців, окрім воротаря Віталія Неділька, у «Волині» не має. Щодо появи ще нових футболістів тренер волинян не заперечує, оскільки трансферне вікно закривається в кінці літа.
Максим Старцев
Максим Старцев

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уважаемые журналисты!
Если вы ставите такие фото, то не пишите все общим текстом, а подпишите кто есть кто под фото!
Это мировая практика и не делайте каламбур, что нельзя понять, кто на фото!!!
Відповісти
Дякую за зауваження. Врахували
Відповісти
Гарні хлопчики!!!
Відповісти