Цікаві, дивовижні та незвичайні місця на нашій планеті. ВІДЕО

Цікаві, дивовижні та незвичайні місця  на нашій планеті. ВІДЕО
Як багато цікавого та незвичайного є на нашій планеті. Охопити і побачите все просто неможливо…

Є така програма від Google, яка називається Планета Земля, - інформує Мegafriends.

У Google є супутник, який літає навколо нашої планети і фотографує. Є спеціальна програма, в якій всі ці знімки об'єднані і за допомогою якої можна здійснювати віртуальну подорож по всій планеті і дивитися на різні міста і країни з висоти.

Так що за допомогою цієї програмки можна побачити дуже багато цікавого про нашу планету, а також здійснити подорож і познайомитися, хоч віртуально, з місцями, які Вас цікавлять.

Пропонуємо подивитися відео з невеликою добіркою самих цікавих і незвичайних місць на нашій планеті

Довідково:

Програма Google Earth являє собою віртуальний глобус, карти і програму географічних відомостей, яку спочатку називали EarthViewer 3D і створили в компанії Keyhole.

Це карти Землі з накладення зображень, отриманих із супутника, аерофотозйомки та ГІС 3D. Програма була доступна в трьох різних ліцензій, дві з яких діють і сьогодні: Google Earth – безкоштовна версія з обмеженими функціями, вже не надається Google Earth Plus з додатковими функціями, і, нарешті платна Google Earth Pro, призначена для комерційного використання. Простіше кажучи, Google Earth – це вид з супутника онлайн.

Google Earth була випущена в 2005 році, в даний час доступна для використання на персональних комп’ютерах з ОС Windows 2000 і вище, Mac OS X 10.3.9 і вище, Linux Kernel 2.6 і FreeBSD. Google Earth також доступний як браузер-плагін. Програма з 2008 року стала доступною і для мобільних користувачів – власників iPhone і Аndroid.

Випуск Google Earth викликав більш ніж десятикратне збільшення в медіа-покриття, зростання суспільного інтересу до геопросторових технологій і додатків. На даний момент Google Earth була скачана більше, аніж мільярд разів.

Google Earth відображає супутникові знімки поверхні Землі різного розширення, дозволяє користувачам бачити деталі на місцевості, такі як міста і вдома під різним кутом і з висоти пташиного польоту онлайн. Іноді можна розрізнити автомобілі та фігурки людей.

Найкраще покриття і найбільш високий дозвіл на відстані 15 сантиметрів можна побачити на прикладах Мельбурна (Австралія), Лас-Вегаса (США) і Кембриджа (Англія).

Для деяких країн Google Earth дозволяє користувачам здійснювати пошук за адресами, координатами. Для значної частини поверхні Землі доступні тільки 2D зображення, починаючи від практично повністю вертикальної зйомки. Перегляд цих територій під косим кутом поки в перспективах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Цікаві, дивовижні та незвичайні місця на нашій планеті. ВІДЕО
01 вересень, 2015, 23:17