Мешканці ДПЗ давали поради меру Луцька та депутатам щодо облаштування їхніх дворів

Мешканці ДПЗ давали поради меру Луцька та депутатам щодо облаштування їхніх дворів
Жителям будинків на вулиці Станіславського облаштують прибудинкові території.

28 серпня в районі ДПЗ відбулась зустріч мешканців будинків по вулиці Станіславського, 50, 11 та 11-а з депутатами міської ради Миколою Яручиком та Євгеном Ткачуком.

На цю зустріч Микола Яручик запросив мера міста Луцька Миколу Романюка, начальника департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького, та підприємця і по сумісництву ініціатора створення іменної програми «Суспільство втілення дитячих мрій» В'ячеслава Теліцина.

Мешканці розказували про «наболіле», а саме відсутність в їхніх оселях гарячої води. Микола Романюк пояснив, що відсутність теплої води – це існуюча заборгованість ДКП «Луцьктепло» перед НАК «Нафтогаз України», яку зараз намагаються погасити.

Натомість Микола Яручик розповів, що йому та Євгену Ткачуку вдалося цьогоріч залучити з міського бюджету кошти, а це більше трьох мільйонів гривень, щоб облаштувати прибудинкові території для жителів будинків 50, 11 та 11 –а, що на Станіславського.

Депутат додав, що в кожному з дворів на яких відбудеться зустріч, першочергово буде асфальтовано дорогу в дворах та облаштовано автостоянки, а також в комплексі будуть облаштовані дитячі майданчики.

В свою чергу, Микола Романюк запросив людей до конструктивного діалогу і попросив, щоб вони радили, що саме потрібно облаштувати у їхніх дворах.

«В цьому році з’явилась можливість зробити благоустрій прибудинкових територій. Ці роботи проведемо комплексно: асфальтне покриття, дитячі майданчики, спортивні майданчики. Тобто все, що має бути на території двору для того, щоб було комфортно жити і відпочивати», - мовив Микола Романюк.

В свою чергу, Микола Яручик зазначив, що якщо у людей є якісь побажання, то вони будуть враховані. Відтак Іван Кубіцький показав проект-пропозицію як можна облаштувати двір для людей, проте поцікавився побажаннями людей, як вони бачать і як хочуть облаштувати свій двір.

Жителі Станіславського, 50, відразу вказали на проблему поганого освітлення двору, на що начальник ДП «Луцьксвітло» відповів, що в цьому дворі буде замінено мережі, освітлювальні прилади і поставлять ще одну опору .

Також мешканці просили розширити дитячий майданчик, оскільки двір великий і дітей багато. Жителі будинку, у яких є діти, порадили поставити додаткові лавочки, гойдалки, альтанку, гірки, попросили в депутатів Миколи Яручика та Євгена Ткачука знову завезти піску на дитячий майданчик.

Мешканці наголосили на ще одній проблемі – відсутності належної стоянки автомобілів.

Натомість запросили мера і депутатів пройтися двором, в якому вже розпочали ремонтні роботи з асфальтування дворової території, і показали їм, де вони хочуть бачити стоянку.

На зустрічі з мешканцями будинків по вулиці Станіславського, 10 та 11, Микола Романюк говорив з дітьми, які розповіли меру своє бачення облаштування дитячого майданчика. Вони просили футбольне поле, шведську стінку, турніки, тенісні столи, баскетбольний щит і гойдалки. Микола Романюк вислухав і врахував побажання дітей.

Всі поради і пропозиції Іван Кубіцькій вніс до проекту.

Микола Яручик сказав, що побажання і пропозиції людей, які вони озвучили перед мером та начальником ЖКГ, буде враховано, адже це було основною метою зустрічі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що можуть порадити людям автослюсар та вчитель молодших класів?
Відповісти
люкс, не новим луцьком єдиним...
Відповісти
А чому Романюк з іншими депутатами не ходить по округам і не піарить їх?
Відповісти
Живу у цьому районі. Скільки років на власні очі бачу, як працюють депутати мого округу і міський голова також. Бюджетні кошти даються не легко. Я це розумію!!! Тим, хто має мільйони, легко і просто закидати меру різні месиджі про піар і гроші в карманах.
Але...
Ці люди працюють, і працюють на благо міста, аби мої дітки й майбутні онуки жили у прекрасному місті і пишалися ним.
Тому ваші злісні опуси банально недоречні.
ЛЮДИ ВСЕ БАЧАТЬ, РОЗУМІЮТЬ І СПРИЙМАЮТЬ. Дякую депутатам за плідну роботу! Чекаємо виборів!)
Відповісти
'Романюк, там їх два по ходу, вислухав побажання дітей і врахував їх',- швидко то як!? Читайте самі що пишете про показуху якусь
Відповісти
Останні новини
Мешканці ДПЗ давали поради меру Луцька та депутатам щодо облаштування їхніх дворів
31 серпень, 2015, 11:05