У центрі Львова обвалився будинок. ФОТО

У центрі Львова обвалився будинок. ФОТО
У Львові на вулиці Січових Стрільців 10 липня близько 12:00 у Львові на вул. Січових Стрільців, 8, внаслідок обвалу перекриття в будинку загинуло двоє осіб, ще одну людину госпіталізували.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на прес-службу ГТУ МНС України у Львівській області.

«Відбувся обвал конструкції перекриття між четвертим поверхом і дахом. У результаті цього обвалу загинуло дві особи, одну особу забрали в лікувальний заклад. Ці особи були працівниками, які на даний момент проводили ремонт в даному приміщенні», – повідомили у прес-службі МНС.

На місці працюють МНС, прокуратура і всі дотичні служби.
Водночас, як повідомила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, квартира належить релігійному управлінню об’єднаної методистської церкви України «Молодь до Ісуса».

«Роботи проводились без залучення професійної будівельної організації місіонерами церкви. За попередніми даними, роботи проводились самовільно. Районна адміністрація та управління архітектури дозволів на перепланування чи реконструкцію не надавало. Уточнюється інформація щодо наявності чи відсутності дозволів від Держархбудконтролю», – зазначила Ірина Маруняк.

Нагадаємо, рівно місяць тому, 10 червня, у Луцьку на вулиці Рівненській, 109, у п'ятиповерховому шестипід'їзному житловому будинку 1971 року забудови між першим і другим під'їздами сталося раптове руйнування несучих конструкцій з першого по п'ятий поверхи. Зруйновані були 8 квартир. Загинуло 2 людини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: обвал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У центрі Львова обвалився будинок. ФОТО
10 липень, 2012, 15:41