Мирослава Гонгадзе назве прізвище винного у смерті її чоловіка у відвертому інтерв’ю ZIKу

Мирослава Гонгадзе назве прізвище винного у смерті її чоловіка у відвертому інтерв’ю ZIKу
У 2013-у році Печерський райсуд Києва визнав винним у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе колишнього начальника Головного управління кримінального розшуку МВС Олексія Пукача.

Однак з того часу імена замовників та їхні мотиви досі офіційно не відомі. Та днями дружина Георгія Мирослава Гонгадзе заявила про побоювання, що незабаром вбивця її чоловіка може просто вийти на волю.

«Термін утримання під вартою Пукача закінчується. І є дуже великий ризик того, що його треба буде відпускати за законодавством», – розповіла в ексклюзивному інтерв’ю Вахтангові Кіпіані Мирослава.

П’ятнадцять років слідства і рік за нової влади. Хто не дає розкрити до кінця найвідоміше вбивство в Україні? Відповідь на це питання намагались знайти журналісти проекту «Історична правда з Вахтангом Кіпіані» на телеканалі ZIK у першій серії безпрецедентних програм «Резонансні вбивства».

У відвертому інтерв’ю Вахтангові Кіпіані Мирослава Гонгадзе розповіла, коли ж нарешті родина зможе поховати тіло Георгія.

«Розгляд апеляційної скарги щодо Пукача почався в січні. Ми надіємось, що він триватиме ще місяць-півтора і я відразу ж зможу поховати Георгія. Я сподіваюся, що ми це зможемо зробити вже до кінця року», – зізналась Мирослава.

Окрім того, досить високу ставку робить і адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

Жінка сподівається, що за нової влади таки вдасться пролити світло на ті резонансні події.

«З весни цього року до Генеральної прокуратури повернулися саме ті слідчі, які показали найбільш результативну роботу у 2004-2005 рр. Попри те, що минуло 15 років, попри те, що свідки багато чого уже забули, знищено дуже багато матеріальних носіїв інформації, все одно це дає надії, що матимемо докази, які б  дозволили визначитися, чому це сталося», – вважає Теличенко.

Та чи дійсно настав час почути правду? Вже у четвер, 3 вересня, Мирослава Гонгадзе таки зможе назвати ім’я того, хто, на її переконання, винен у смерті Георгія, та тих, хто зацікавлений, аби у процесі «Таращанського тіла» не ставили крапку.

Тому не пропустіть прем’єру першої серії програм проекту «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» – «Резонансні вбивства. Георгій Гонгадзе» вже у четвер, 3 вересня, о 22:00 на телеканалі ZIK.

Цикл серій «Резонансні вбивства» виходитиме на телеканалі ZIK уже у вересні щочетверга та щонеділі о 22:00. Журналісти спробують з’ясувати усі деталі у чи не найгучніших вбивствах у нашій історії – таких, як смерть Георгія Гонгадзе, Василя Стуса, Олексія Майлова, Євгена Щербаня та Василя Симоненка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путен?
Відповісти
Останні новини
Мирослава Гонгадзе назве прізвище винного у смерті її чоловіка у відвертому інтерв’ю ZIKу
03 вересень, 2015, 12:41