У Луцьку зросте вартість харчування школярів

У Луцьку зросте вартість харчування школярів
У Луцьку затвердили норми видатків на харчування учнів пільгових категорій.

Під час засідання виконавчого комітету у четвер, 3 вересня, прийнято рішення “Про організацію та норми видатків на харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста на I семестр 2015-2016 навчального року”, - повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк зазначив, що на І семестр 2015-2016 навчального року буде встановлено безкоштовне харчування учнів та грошові норми на його організацію для таких категорій дітей:

- сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки; дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов'язків – 10,40 грн в день на одну дитину;

- дітей із малозабезпечених сімей - 10,40 грн в день на одну дитину;

- вихованців комунального закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради» - 11,50 грн в день на одну дитину;

- вихованців комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради» - 36,00 грн в день на одну дитину.

Для учнів 1-4 класів в загальноосвітніх навчальних закладах (обід) за рахунок коштів бюджету міста – 7,00 грн в день на одну дитину.

Однак, враховуючи ситуацію в країні, з метою соціального захисту сімей, члени яких беруть участь в антитерористичній операції, для даної категорії дітей норма становитиме – 10,40 грн в день на одну дитину за кошти міського бюджету.

У 2014 -2015 навчальному році вартість обіду становила 7,4 грн в день на одну дитину. У зв’язку з коливанням цін на ринку у 2015 -2016 навчального року вартість обіду збільшено на 3 грн.

Члени виконавчого комітету підтримали вищеназвані пропозиції щодо витрат на харчування дітей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.