У Луцькому замку - благодійні «швидкі побачення»

У Луцькому замку - благодійні «швидкі побачення»
12 вересня о 18:00 в м. Луцьк у замку Любарта, відбудуться вуличні швидкі побачення “Пошуки принців і принцес”.

П’яті по рахунку Швидкі побачення в Луцьку відбуватимуться в новому форматі – “streetspeeddating” – тобто вуличні швидкі побачення. Цього разу побачення будуть проходити в рамках 3-го Гастрономічного фестивалю їжі в Луцьку – “Lutsk food festival” повідомляють організатори «Вуличних швидких побачень» Віктор Марчак і Анастасія Дородних.

Швидкі побачення – це зустріч двох людей, які не зустрічалися до цього раніше і не знайомі один з одним. А вуличні швидкі побачення “Street_speed_dating_Lutsk” відбудуться на території історичної пам’ятки, чи не найбільшого чуда України – Замка Любарта – повідомляє Анастасія.

Суть «швидких побачень» полягає в тому, що для знайомства виділяється лише 7 хвилин. За 90 хвилин можна познайомитися з 10-ма представниками протилежної статі. У кожного учасника будуть картки вподобань, в яких вони ставитимуть “+” якщо симпатія взаємна і “-” якщо ні.

На основі взаємних вподобань, організатори обмінюватимуть учасників контактами згодом. Також, за підтримки спонсорів усі бажаючі методом репосту запису, що відбувається в групах соцмереж, зможуть виграти цінні призи, а всі учасники заходу отримають безліч приємних подарунків.

Протягом наступних 2-3 днів прийде смс-повідомлення, в якому будуть вказані контакти усіх, хто отримав взаємні симпатії.

Вартість участі у «Вуличних швидких побаченнях» - від 49 гривень.

Кошти, зібрані під час акції, будуть використані для проведення “Арт-терапії” в Крупівському навчально-реабілітаційному центрі, де діток з вадами зору чекає маса приємних подарунків, розвиваючих ігор та безпосередньо оздоровлюючих методик арт-терапії.

Кожен небайдужий лучанин та житель міста може долучитися до акції збору коштів і матеріалів для терапії, зробивши свій внесок в добру справу на карту: 6762 4683 0800 9715 - Дородних А.Ю. (будемо раді будь-якій допомозі: фарбами, пензликами, альбомами), обов’язково зробимо звіт і фото з малюнками діток та повідомимо громаді про результати самої терапії. Ми подумали з нашою “Командою мрії”, як ми її називаємо, що буде доречним зробити захід в заході, тоді ми зможемо охопити більшу аудиторію, з якими проведемо не тільки побачення, але сеанс терапії для діток, яким це так необхідно – повідомляє співорганізатор Віктор.

Учасником «швидких побачень» може стати кожен охочий віком від 18 років.

З усіх учасників ми беремо повну передоплату на карту Приватбанку, як гарантію присутності на заході, так як хлопців і дівчат має бути обов'язково порівну.

Зареєструватись можна, заповнивши анкету, за посиланням:

Детальніше про захід можна дізнатися зі сторінки події у соцмережі:

Контакти: Віктор Марчак, 066 8494081, [email protected]


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.