В Україні вийде декілька серіалів вітчизняного виробництва

В Україні вийде декілька серіалів вітчизняного виробництва
Наразі в Україні розробляються десятки проектів вітчизняних серіалів.

Про це повідомляє Zn.ua.

Так, за інформацією видання, великі телекомпанії прагнуть заповнити ринок власним продуктом у зв'язку із забороною на показ російських серіалів.

Наразі у виробництво запущені вже десятки назв, які незабаром повинні вийти на екран. Серед них драма "Не зарікайся", яка торкнеться трагедії, що розгорнулася на Півдні і Сході країни, "Центральна лікарня", яка стане адаптацією новозеландського серіалу для українських глядачів, серіал "Володимирська, 15", який розповість про події в "післямайданному Києві" та інші.

План вітчизняних телевиробників полягає в тому, щоб максимально заповнити ефір власним продуктом.

Подібне завдання передбачає: адаптацію іноземних форматів; продукування оригінальних сценарних ідей; використання місцевого творчого ресурсу; дотримання бюджетних меж.

При виборі виконавців головних ролей перевага віддається українським акторам, які заміщають на цьому ринку акторів з РФ. Сьогодні лідирують творчі колективи Київського Молодого театру і Театру драми і комедії на Лівому березі Дніпра.

А саме, Стас Боклан, Олександр Кобзар, Олеся Жураковська, Дмитро Суржиков, Ірма Вітовська, Леся Самаєва, Володимир Горянський, Дмитро Лаленков, Віталій Салій та інші.

Питання про те, чи втримається український серіальний ринок в нинішніх умовах кризи, урізанні бюджетів і падіння замовлень на рекламу, зараз є відкритим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.