Нападника з ножем зловили двоє хлопців

Нападника з ножем зловили двоє хлопців
Нічна прогулянка у місті Володимир-Волинський для мешканки району завершилася проникаючим ножовим пораненням: втім, нападника зловили.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС у Волинській області.

Начальник слідчого відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Олександр Могилецький розповів, що троє дівчат приблизно о 03:00 поверталися додому. Поблизу магазину зупинилася, щоби купити води. А тим часом за магазином «відпочивала» компанія хлопців, яка відразу помітила подруг.

Один із них підійшов до дівчат і почав до них чіплятися, при цьому поводив себе дуже агресивно. Вони ж чемно попросили, аби він відійшов. Зрештою одну з дівчат молодик відвів у сторону і вдарив по обличчю. Подруга вступилася за дівчину. Роздратований хлопчина схопив ножа в вдарив ним заступницю у живіт.

На вулиці зчинився галас, на який підійшли двоє сторонніх хлопців. Помітивши, що сталося, вони кинулися наздоганяти зловмисника. Таким чином накивати п’ятами підозрюваному не вдалося.

Потерпілу каретою «Швидкої допомоги» відвезли у лікарню, де зробили операцію, а молодика – у міліцію. Нині зловмисник, а це 31-річний раніше судимий житель міста Горохів, затриманий в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу міліції.

Порушено кримінальну справу.

Варто відмітити, що підозрюваний категорично заперечує свою причетність до скоєння злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно що тут брехня трохи написана, адже дівки розважались в нічному клубі з тими ж хлопцями, але пішли ще допити горілочки...Тай дівки це були кончені! Одна вже мама, яка має дитину і гуляє дальше.....Отже не велика біда - двох зайців вбито! Олійник знову сяде в тюрму, а Дружук буде наказана за своє роспутне життя! Можливо жорстоко, але справедливо!
Відповісти