Волинському бійцю АТО не хочуть давати землю

Волинському бійцю АТО не хочуть давати землю
Учасник Антитерористичної операції з Горохівського району хоче взяти два гектари землі для своїх потреб, проте місцева влада не хоче цьому посприяти.

7 вересня голова Волинської обласної державної адміністрації під час прийому громадян намагався допомогти у вирішенні цього питання, - пише VIP.

Житель Горохівщини розповів, що земельні ділянки на обраній території вже виділяли іншим людям, які зверталися з аналогічним зверненням. Проте виконати його прохання місцева влада відмовляється, оскільки з’явився власник, який опозиціонує свої права на цю територію.

За словами заявника, оплату за землю так звані «власники» перерахували тільки за останній рік. До цього понад 20 років податки не платили. Голова Пірванчівської сільської ради запропонував іншу земельну ділянку. Проте бійця АТО такий варіант не влаштовує, оскільки територія не придатна для користування. На ній, за словами чоловіка, росте ліс.

Узгодивши питання з районною радою, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик доручив сформувати групу людей, яка визначить всі проблемні питання та перевірить документацію. Разом із тим проведуть повний аналіз використання земельної ділянки до цього року. Для проведення робіт виділили 10 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: земля, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.