У волинському селі люди протестують проти призначення директора школи

У волинському селі люди протестують проти призначення директора школи
Жителі села Житнівка Камінь-Каширського району написали лист-звернення проти призначення нового директора.

Опублікували лист "Вісті Каменя".

Ситуація склалась в селі Житнівка після призначення виконуючою обов’язки директора новозбудованої школи. На цю посаду Камінь-Каширський райвідділ освіти і науки призначив Віту Босак.

Жителі села Житнівка категорично не погоджуються з призначенням цієї особи на посаду директора школи в нашому селі. На їх думку, на цю посаду має бути призначена людина із набагато вищими моральними якостями, якими, на жаль, Віта Олексіївна не володіє та «відома», за словами житнівчан, своїми аморальними вчинками і якостями, які несумісні навіть із званням педагога.

З цього приводу 25 серпня цього року селяни звернулись до начальника Камінь-Каширського райвідділу освіти і науки Віктора Пася, підготувавши йому відповідне Звернення, засвідчене 63 підписами. Натомість Віктор Пась поставився до цього Звернення більш ніж скептично, зауваживши, що питання, хто буде там директором, вже вирішене і не обговорюється взагалі.

Житнівчани розповідають, що наступного ж дня після відвідин районного відділу освіти тим людям, які підписали Звернення, почались дзвінки із погрозами. Як повідомили ці люди, з погрозами дзвонила сама Віта Олексіївна. Пізніше до шельмування підписників цього Звернення – жителів Житнівки ця особа залучила ще й своїх родичів. Житнівчан цікавить, як і чому Звернення до Віктора Пася наступного дня потрапило до Віти Босак.

У випадку ігнорування начальником Камінь-Каширського районного відділу освіти і науки Вікторем Пасем Звернення невдоволені селяни планують звертатись до Волинського обласного управління освіти і науки, Волинської обласної ради та до Міністерства науки та освіти України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському селі люди протестують проти призначення директора школи
08 вересень, 2015, 11:14