ВДВ РФ були підняті по тривозі

ВДВ РФ були підняті по тривозі
Три з’єднання повітряно-десантних військ РФ були підняті по тривозі в ході раптової перевірки боєготовності військ Центрального військового округу.

Про це йдеться в ЗІК.

Відзначається, що протягом доби до перевірки було залучено близько 10 тисяч десантників з розташувань в Іванівській, Ульяновській та Волгоградській областей.

«В даний час проводиться перекидання десантних підрозділів в призначений район. Для здійснення даної операції з аеродромів Східний (Ульянівськ) і Північний (Іваново) екіпажами Іл-76 буде здійснено більше 40 вильотів літаків», – повідомили в Міноборони РФ.

Крім того, у Волгоградській і Ульяновській областях на станціях залізничної навантаження формуються два військових ешелони.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін в рамках раптової перевірки перевів у повну бойову готовність Центральний військовий округ, повітряно-десантні війська та військово-транспортну авіацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВДВ, Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого ця інфа тут? Там тренуються, піднімають по тривозі, а в нас... військових на хабарах ловлять та на продажі зброї!:(
Відповісти