Сімнадцятирічна волинянка стала скандальною «зіркою» шоу «Х-Фактор». ВІДЕО

Сімнадцятирічна волинянка стала скандальною «зіркою» шоу «Х-Фактор». ВІДЕО
17-річна мешканка райценру Рожище Вікторія Грицюк стала скандальною «зіркою» шоу «Х-Фактор» відразу ж на першому його етапі.

І все через те, що судді «зарубали» її виступ в доволі категоричній формі, пише Таблоїд Волині.

«Бумбоксівець» Андрій Хливнюк обізвав її «амбітною посередністю», і ще й додав, що вона здатна «піти по трупах» . «Перегризе горло будь-кому» - підтвердив продюсер Ігор Кондратюк. А російському музичному критикові Сєргєю Сосєдову не сподобалося …яскраве вбрання дівчини. Шоу демонстрували в ефірі каналу «СТБ» увечері суботи, 12 вересня.

Гугл каже що Вікторія Грицюк – мешканка Рожища. Хоча сама вона в ефірі шоу сказала, що з Луцька. Втім, може, не хотіла заплутувати українців: частина з них і про Луцьк то нічого не знає, називаючи обласний центр Волинськом. Що вже про Рожище казати…

Вікторія – неодноразова учасниця місцевих музичних конкурсів (на які, якщо вірити тому ж всезнаючому Гуглові, приходила у тепер уже злополучному вінку). Хоч і не має музичної освіти. Та все ж пішла на вокальне шоу. Пояснила так:

«Я прийшла на «Х-Фактор», бо це моє життя. А без нього я не можу жити».


Вбрання Вікторії – яскрава сукня і пишнючий у квітках вінок – вразило суддів. «Боже, яка краса!» - чудувався Ігор Кондратюк. «Вы очень пышно упакованы» - трошки скептично кривив рота Сєргєй Сосєдов. «Ви ще мене на випускний не бачили!» - кокетливо парирувала закид пихатого москвича рожищанка.

Дотримуючись, певно, принципу єдності змісту і форми, дівчина заспівала пісню «Вінок». А далі почула таке…


«Дитино моя 17-нічна… Ти така талановита, що…» - почав Кондратюк. «…аж страшно» - закінчив Хливнюк.

Сосєдову все не давав спокою наряд: «У вас все ушло в плюмаж. Пыль в глаза – это ваше». (плюмаж – головний убір з пір’я! Невже Сосєдов не знає?...).

Коротше, три «ні» плюс одне «так» від Ніно Катамадзе – і волинянка пішла зі сцени... Як виявилося, тільки для того, щоби зняти вінка, який чомусь так дратував гостя з Росії.

Поки ведуча Оксана Марченко витягувала шпильки з волосся Вікторії, допомагаючи зняти об’ємний антураж, судді сперечалися. «Что она – демонстратор одежды!?» - не вгавав Сосєдов. «У нас не конкурс рукодєлія!», - підтримував гламурного критика Хливнюк. «Она же девочка!» - захищала дівчину Ніно…

Учасниця вийшла знову. Судді на камеру вдали, що мало не шоковані її наглістю. «Я хочу доказати вам!» - рішуче заявила Вікторія. Кондратюк милостиво дозволив. Дівчина, як могла, заспівала хіт Рея Чарльза «Hit the road Jack» («Йди геть, Джек»). Судді кривилися. Вікторія імпровізувала і хапала голосом верхні ноти.


«Не мона», - покрутив головою Кондратюк. Так перекрутив англійські слова з пісні «no more, no more, no more, no more…».

«За ваш напор дякую, а за наглість не дякую. Ідіть» - втомлено-роздратований Хливнюк вказав дівчині на вихід. Підібравши поділ плаття, Вікторія пішла геть.

«Якщо ще раз вийде, то вже, мабуть, без спідниці» - чи то пожартував, чи то понадіявся Кондратюк.

«Я ще всім докажу!», - пригрозила Вікторія на прощання…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Село, воно і в Африці-село.
Відповісти
прикольний ахтунґ цей сосідов
і прізвище промовисте
Відповісти
А чиє воно, це нещастя, в Рощище? Щось не чув таких талантів. Добра, видно, штукенція, бля. Пошукати треба. Бездарні усі такі.
Відповісти
Не суди по собі,нещастя"талановите"!!
Відповісти
амбіції у дівчиська аж зашкалюють! треба вміти себе оцінювати. І перед конкурсом порадитись або взяти уроки вокалу!
Відповісти
Не вдало підібраний репертуар.Тисетура не її. Получилося дуже фальшиво.І не треба так псіхати, а перед тим, як їхати на такий конкурс, порадитися з професіоналами-вокалістами.
Відповісти
норм дівчина, такою і треба бути... Я думала Хливнюк кращий, демонстує своєю скривленою мордою що він велике цабе, а сам ніхто..неможливо слухати його бичання (піснями це не назвеш) і Сосєдов ще один знаток-самоучка... хай забирається на свою кацапляндію.
Відповісти
про хливнюка погоджуюсь на 100%.
Відповісти
Вона ж картавить,така всамовпевнена,аж пре,та там всі такі,ціни собі не складуть!
Відповісти
Хотілося б дуже багато про неї написати. але... їй і цього позору вистачить, де показала, в першу чергу своє виховання, а все інше й так ясно...
Відповісти
МОна Мона вбило....
Відповісти
Звертаюсь до всіх Рожищан,Лучан,Волинян,Українців.Прочитала всі коментарі в контактах,на волинських новинах і т. д.Як кожна мати.хочу стати на захист своєї дитини.Поставте кожен себе,або свою дитину,на це місце.Ми середньо забезпечена родина.В нас немає міліонів,чи мільярдів,щоб раз,два і ти вже зірка.Немає абсолютно ніяких звязків.І ця бідна дитина пробиває сама собі шлях до майбутнього.Я з Вами згідна,що вокал не ідеальний.Але їй тільки 17.Вона цього року тільки вступила до муніципальної академії естрадного співу.І в неї все попереду.Можливо вона себе трохи негарно повела,перенервувалася.Але вона нічого не вкрала,нікого не обізвала.Хоча судді себе повели негарно,я про чоловіків.Ніно,показала себе,як вихована жінка.І тільки такі як Ніно,і їй подібні,повинні сидіти в жюрі.Повірте,щоб вийти на цю сцену,треба спершу пройти 2 тури предкастингу в Львові,чи Києві.Не так все просто,як Ви вважаєте.Це є шоу.Якби вона їм була не цікава,вони б її не показали по ТВ.Приходять на кастинги міліони,а показують лише 100 людей.Я вважаю,що у моєї дитини є ізюминка,є своя мета,ціль.І вона наполегливо до неї йде.Вам всім бажаю міцного здоровя.І не пишіть дурні всякої.Будьте щирими Українцями,а не людьми,які тільки вміють заздрити,і обсуждати когось.Моя дитина не скандальна,як сказали,а справедлива.Але правди в нас у державі,не люблять.Якби половина людей в нашій Україні,була по характеру,як Вікторія,тоді б країна була нормальна.А не тільки одні с*аколизи,і шкуродери.
Відповісти
все правильно сказано!!! я в шоці вже весь монітор ядом забризгали поки писали коментарі!!!ну не вийшло трошкі в дівчини хай кожен з вас спробує вийти на таку велику сцену і хоча би вірш розказати а не заспівати а то більша половина співає за столом після прляшки горілки а тут розсуждають як професійні вокалісти!!!чим вона спозорилась-тим що має твердий характер, йде до своєї мети і хоче співати? в цьому шоу інколи такі клоуни співають і їм говорять так-ось це позор!!!а ще дійсно три здорових мужика як баби на базарі дівчину ображають своїми коментарями ось це вихованість? та й багато кого ці судді сидять і вибачте за слово'' обсирають''
Відповісти
як маму вас зрозуміти можна, але з іншого боку варто визнати, що виховання Вікторії та манера вести діалог не налаштовують на компроміс, а навпаки, доводять ситуацію до абсурду і конфлікту.
треба вміти визнавати свої помилки і поразки та бути чемною, ви, мамо, правильно підмітили - це шоу, а не старий ринок.
п.с. ПРО "В нас немає міліонів,чи мільярдів,щоб раз,два і ти вже зірка"
ця сцена (як і шоу) якраз і створена, щоб людина незалежно від статків мала шанс показати свій ТАЛАНТ, БЕКОШТОВНО розвити його із професіоналами (послуги яких в реальному житті дуже дорого коштують) і пробитись у світ шоу-бізнесу - зірки цього шоу успішно гастролюють із концертами.
Вікторії ніхто не відмовив у цьому шансі, вона вийшла на сцену, вона заспівала і...вона цей шанс втратила сама, на очах мільйонів глядачів - навіщо виправдання?
чи не доречнішим було би Вікторіїї вибачитись?
Відповісти
ой давайте не будемо говорити про БЕЗКОШТОВНО )))) судді (окрім Ніно) - ви огидні! але це лише ваші заробітки...не забувайте хто ви є по суті- скоморохи, трубадури і блазні! Тож далі займайтеся лицедійством, іншого вам не дано, коли карєра скінчиться почнеться пияцтво)Віка, не приймайте близьо до душі це шоу)
Відповісти
Я Вам так відповім на Ваш заклик. Як волинянин пишаюся вашою талановитою донькою, приємно бачити своїх земляків на всеукраїнській сцені. Образ оригінальний і на зло коментаторам таке скажу - Леді Гага, Бйонс, Пінк, Ріанна,Мадонна - епатажні цікаві оригінальні персони і в кожної свій стайл! От і в нашої героїні теж він свій, і погодьтеся щось оригінальне в ній є. Але мамо повірте ця сцена не для неї... тобто я не применшую таланту дитини я кажу про гидоту і *ракоту яка на цій сцені твориться, ви не бачите, що все йде кругом через бабло і одне місце! це цирк, огидний цирк, ніхто тут нормальних бачити НЕ ХОЧЕ! всі ці збацані в америкосні чи русні гидотні шоу на поталу прихильникам п*дерасії в образі серьожи очкастого! організатори і ляльководи - культивуєте дорогенькі культ збочення! глядачі - схаменіться люди вас зомбують! дивіться краще NG! або міксфайт або шо небуть розвиваюче! вам в голови гидоту ллють, шоб нічого іншого ви не бачили! а ви тут коментувати бігом бігом, хто вчора навчора передачу пропустив)))) я тупо рік тому останній випуск бачив! нічого не змінилося. будьте вище
Відповісти
Дуже гарно сказано Мамо
Відповісти
Наш народ невиправний!Замість,того,щоб порадіти за землячку,що та насмілилась,не побоялась вийти на сцену,то недалекі люди починають поливати брудом як тільки можуть!!Звичайно,язиком плескати,то не вагони розгружати-зовсім не тяжко!На мою думку,заспівала Віка КРУТО!І це не Вікторія опозорилась,а це судді так звані,доказали,які вони"виховані" і"талановиті".Їм ніхто не позволяв хамити.Смішно:ніби шоу шукає таланти,а подивишся на поведінку суддів,то таке враження,що клоуни хочуть укомплектувати свій цирк.Одна Ніно повелася достойно,як жінка,як мати.Їй повага за це.
Відповісти
Була на концертах у Луцьку де брала участь Вікторія, можу сказати, що співала вона гарно, людям подобалося, і мені здається, що і у даному шоу вона не дійшла б до сцени якби була така безголоса як тут пишуть. Вона багато працює, тільки поступила і в неї все попереду. Маючи гарну фігуру вона не вийшла «голою» і це теж не сподобалося. Що ж це таке, ми ж люди, ми маємо радіти за свою волинянку і підтримувати її, а не давитися від того, що в когось щось вийшло не так.Можливо пісня не її, але втрималася, це також випробовування. Мама все пояснила, дякуємо!!! Обравши таку професію, вона і має мати такий «пробивний і наполегливий» характер, що в цьому поганого, САМА іде до своєї мети. Віка ти молодець, гарних тобі викладачів, друзів і всього найкращого!!! Чекаємо тебе на великій сцені!!
Відповісти
Хочу зауважити ,щоб бути суддею, потрібно бути і психологом з великоі літери. І перш ніж дати аналіз конкурсанту, потрібно подумати 1000 разів,тоді говорити. Шановні!Ви маэте справу з душами дітей, людей і ваше неправильно зформульоване слово,речення може не лише відбити охоту співати,але і жити... Будьте ТОЛЕРАНТНИМИ !
Відповісти
Вікторія ти супер, і не слухай, що там говорять ,іди до перемоги. Прийде час і ти ще покажеш тим суддям де раки зимують. Для нас ти вже переможець.!
Відповісти
Соснових певно позаздрив гарному вбранні Вікторії
Відповісти
Це про суддів?
Відповісти
Я була також на концерті в Луцьку, де співала Вікорія . Мені сподобалось як вона співала. Також бачила Х-фактор, де вона виступала. В принципі на Х-факторі вона заспівала непогано ( там були екземпляри і гірші). Можливо перехвилювалась. Коли я чула на Параді Наречених, як співає Вікторія, мене зачарувала її манера виконання пісень. В неї є талант і є голос.
Відповісти
Для того, щоб перемагати у конкурсах - треба до них серйозно готуватись - це робота не одного року -навчання забирає роки дитинства і юності. Для цього люди навчаються на вокальних факультетах музичних шкіл (6-8 років), далі - музичних училищ (4 роки)та консерваторій(5 років). Українці - співочий народ. У нас всі співають. Але інша справа - професіоналізм!!! Чому ніхто з "вчителів" Вікторії не сказав їй правду, що вона не готова змагатися на такому рівні? Чому мама відпустила свою дочку на цей конкурс? Це велика психологічна травма для дитини.. Бути Зіркою - це не основне в житті! Є такі поняття як доброта і скромність - ради них варто жити - і світ стане набагато кращим!!! Бажаю успіху!
Відповісти